Sari la conținut
Home » Un alt caz trist relatat pe Facebook! Mesajul postat de Marius Chirca în urmă cu puțin timp: ”Imaginea cu un pui de cățel, lipit de pieptul mamei…”

Un alt caz trist relatat pe Facebook! Mesajul postat de Marius Chirca în urmă cu puțin timp: ”Imaginea cu un pui de cățel, lipit de pieptul mamei…”

Un alt caz trist relatat pe Facebook!  În fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții pe străzi. Acum este momentul ca acei care iubesc animalele să meargă să adopte, iar echipa Animal Zoo sprijină vietățile lăsate voit pe străzi cu o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă un suflet”.

Recent, Asociația Kola Kariola a prezentat povestea unei cățelușe ce are nevoie urgentă de o familie iubitoare de animale care să o adopte: ”Imaginea cu un pui de catel, lipit de pieptul mamei, care fusese zdrobita de o masina, nu ne va disparea din minte usor. Am incercat sa ii salvam mamica, insa a cedat la clinica  Asa ca micuta, pentru ca este o fetita, a ramas orfana de cand nici ochii nu i-a deschis prea bine in aceasta lumea prea cruda pentru ei, cateii.A fost crescuta la biberon, si a crescut mare si frumoasa, chiar daca soarta a fost de doua ori cruda cu ea. Odata ca i-a rapit mamica, si a doua oara ca s-a nascut cu malformatii la nasuc si gurita.Frumusetea ei insa chiar sta in aceste “defecte”. Nu au uratit-o deloc, ci este atat de frumoasa si dragasa. Moaca ei este farmecul ei.Este si foarte desteapta. Pentru numai 2.5 luni de viata pricepe atat de bine multe lucruri, stie cand nu are voie ceva, se joaca frumos, fara sa strice nimic.Este timpul ca ea sa isi gaseasca Omul ei. Care sa nu o considere deformata, ci speciala, care sa o iubeasca cum o iubim noi, care sa ii ofere o viata frumoasa de acum incolo, pentru ca a avut un start in viata cu stangul.”