Sari la conținut
Home » Ultima perioadă din viața unui câine grav bolnav, ocazie pentru o excursie de neuitat!

Ultima perioadă din viața unui câine grav bolnav, ocazie pentru o excursie de neuitat!

Ultima perioadă din viața unui câine grav bolnav, ocazie pentru o excursie de neuitat!

Patrupedul grav bolnav nu mai avea mult de trăit!

Pentru Robert, un tânăr care a fost de-a dreptul norocos să aibă un cățel precum Bella, definiția prieteniei este cu totul una extrem de importantă.

Din păcate pentru el, patrupedul a fost diagnosticat cu cancer osos în stadiu final, având o speranţă de viaţă de trei până la șase luni, fiind sigură stadiul terminal în care se afla.

Potrivit boredpanda.com, tânărul american din Nebraska şi-a făcut bagajele şi, împreună cu Bella, au pornit într-o lungă şi de neuitat călătorie. Atât pentru el, cât şi pentru câine.

Exact aşa s-a întâmplat, din păcate, cu Bella şi, după un prim moment de disperare, Robert a decis că va face totul pentru ca ultimele luni de viaţă ale câinelui său să fie cu totul speciale.

Robert şi Bella au parcurs un drum lung împreună, de-a lungul coastei de est a Statelor Unite, vizitând atât munți, cât și alte puncte importante de reper din turismul american.

Totul a decurs extrem de bine, încât după primele 6 luni pe care Bella le mai avea de trăit, au trecut multe altele şi câinele nu dădea semne că se pregăteşte să-l părăsească pe Robert, distrându-se mai mult ca niciodată în viaţa sa.

Se poate spune că afecțiunea oferită de către tânăr a făcut-o să treacă peste o parte din problemele medicale.

Ultima perioadă din viața unui câine