De 4221 Vizualizari

Ultima dorință a lui Bătrânelu’ a fost îndeplinită

Moartea i-a dus mai multă fericire decât viața | VIDEO

Un om din Singapore a anunțat asociația ”Salvați câinii de pe stradă” despre existența unui câine bătrân, maidanez. Voluntarii s-au dus la locul respectiv să-și facă datoria, să încerce să-l salveze. Era încă o misiune ca și cele anterioare. O dată ajunși acolo, rutina lor a fost înlocuită de o lecție de viață cutremurătoare.

L-au numit ” Bătrânelu’ ”. Abia se mai mișca și atunci când l-au găsit, câinele zăcea în propria urină. Stătea lipit de asfalt si aștepta să moară, îndurând niște dureri groaznice. Salvatorii l-au dus imediat la veterinar unde au aflat că sufera de multiple infecții, babesioză și posibile cancere. Hemoglobina era foarte scăzută. Perfuziile și medicamentele nu mai aveau efect. Bolile i-au măcinat organismul, era pe moarte.

Și ce poți să faci pentru un câine atunci când știi că nu mai are nicio scăpare? ”Îi oferi o moarte decentă, îi oferi dragoste și îngrijire în puținele momente pe care le mai are”, au spus voluntarii.

La scurt timp, Bătrânelu’ s-a stins din viață, in mod natural, murind împăcat că a reușit în viața lui amară să cunoască bunătatea și afecțiunea oamenilor.  Trupul lui a fost incinerat, iar cenușa a fost împrăștiată pe un câmp. Așa cum Bătrânelu’ și-ar fi dorit.

Urmariti trista poveste a cainelui si ultimele momente de viata:

Tags:

,

2 Comentarii

  1. Vorbim de Singapore, nu despre salbaticii din Romania.

  2. Am plans de mila lui,dar m-am si bucurat pt ca mai exista buntate pe pamant; acesti oameni sunt binecuvantati,chiar daca nu cred multi…O munca nobila exact cum a spus doamna pentru aceste nobile fiinte – ca ne dau mari lectii de viata, dar sufletul negru nu percepe…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X