1373 Vizualizari

Uite de ce a mers o olandeză peste 2.000 de KILOMETRI pe JOS. Gestul ei a UIMIT o lume întreagă

Monique Dubbeldam, o fostă poliţistă din Olanda, a străbătut aproximativ 2.000 de kilometri, pe jos, cu doi câini adoptaţi din România, în speranța că efortul ei va ameliora situația câinilor fără stăpân din România.

”Monique Dubbeldam a plecat din Utrecht, Olanda, în data de 26 august 2017, într-un marș de aproximativ 2017 de km, în speranța că efortul ei va ameliora situația câinilor fără stăpân din România. Fostă polițistă, Monique a fost extrem de impresionată de soarta câinilor care trăiesc pe străzile din țara noastră și a vrut să facă ceva pentru a-i ajuta și pentru a sensibiliza autoritățile  să se implice mai mult pentru rezolvarea acestei probleme.

Scopul ei este acela de a strânge câteva zeci de mii de euro pe care să-i doneze asociațiilor care se ocupă cu sterilizarea animalelor. În opinia ei, o campanie serioasă de sterilizare ar reduce considerabil numărul animalelor care trăiesc pe stradă, iar în câțiva ani acest fenomen ar dispărea.

Monique Dubbeldam consideră că autoritățile locale trebuie să ia măsuri pentru ca cei care au animale de companie să le sterilizeze, prevenind astfel abandonarea puilor pe străzi sau și mai rău omorârea lor. Practic, sterilizarea este cea mai eficientă măsură de a controla numărul animalelor dintr-o comunitate.

Monique este însoțită în călătorie de două dintre cățelușele ei, Indy și Faye, adoptate din România, și vor traversa pe jos șapte țări din Europa: Olanda, Germania, Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria și România.

În țara noastră Monique se va întâlni cu cele mai implicare organizații din domeniul protecției animalelor de companie, care desfășoară programe de castrări și contribuie astfel la reducerea suferinței acestora”, potrivit comunicatului de presă.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

OILE sunt creaturi STUPIDE? GREȘIT, uite de ce sunt în stare

OILE sunt creaturi STUPIDE? GREȘIT, uite de ce sunt în stare
08 Oct, 2017 la 9:59 amModifica

Mochi, patrupedul cu cea mai LUNGĂ LIMBĂ I Foto în articol

Mochi, patrupedul cu cea mai LUNGĂ LIMBĂ I Foto în articol
07 Oct, 2017 la 11:59 amModifica

PRINȘI în FLAGRANT. Au furat mâncarea altora, iar expresia acestor câini a stârnit HOHOTE de râs în toată lumea

PRINȘI în FLAGRANT. Au furat mâncarea altora, iar expresia acestor câini a stârnit HOHOTE de râs în toată lumea
07 Oct, 2017 la 10:59 amModifica

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X