De 19011 Vizualizari

Uite cum scapi RAPID si simplu de PARUL DE CAINE de prin casa

Uite cum scapi RAPID si simplu de PARUL DE CAINE de prin casa! Te-ai apucat de curatenia de Paste? Venim si noi in ajutorul tau cu cateva ponturi. Uite cum poti scapa de parul de caine sau de pisica de prin casa, fara sa folosesti produse profesionale, scumpe sau sofisticate:

Parchet si suprafete mici textile

manusa

Pune-ti manusile de uz casnic pe maini, umezeste-le si plimba mana pe suprafata pe care vrei sa o cureti. Clateste cand s-au umplut de par si reia procesul daca e nevoie.

Pentru haine

Dryer-Sheets

Carpa electrostatica face minuni in cazul hainelor. Ea e o noutate pe piata romaneasca, dar in alte tari e un truc pe care toata lumea il stie. Acest produs denumit si “dryer sheet” se foloseste de obicei pe un mop de tip plansa, cu care se aduna parul de animal de pe parchet, podea sau alte suprafete lucioase. Aceast material creeaze un camp electrostatic si astfel atrage toate firele de par. Se poate pune in masina de spalat, o data cu rufele pe care vrei sa le cureti de par. Sau se poate plimba pe haina uscata, avand efect de roll-on.

Carpele electrostatice se gasesc in hypermarketuri si la unele curatatorii profesionale.

Pentru covoare

matura

Periaza covorul cu o matura cu peri scuti, desi si din plastic. Vei ilatura parul mult mai usor.

Tags:

, , ,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X