De 7595 Vizualizari

Uite cum arăta un Husky găsit la Cernavodă şi vezi cum arată acum! Veterinarii au făcut o minune pentru acest câine abandonat!

România rupe sufletul EUROPEI, străinii fac apeluri către oficialii UE pentru înăsprirea legii

 

 

A primit numele Terence, după ce a fost găsit lângă Cernavodă, Constanţa. Câinele face parte din rasa Husky şi arăta deplorabil atunci când a fost salvat. Toata pielea lui era o rană vie, suferind de râie. Durerile şi usturimile pe care le simţea acest câine erau inimaginabile.

caine cernavoda salvat

Terence a fost dus la adăpostul Save the Dogs, unde a fost vindecat şi hrănit corespunzător. Medicii veterinari au făcut eforturi majore, ocupându-se zi şi noapte de tratamentul acestui câine extrem de trist şi chinuit.

caine cernavoda

Acum, Huskyul este foarte energic, jucăuş şi afectuos. Abia aşteaptă să-şi cunoască noua familie din Scandinavia, care s-a oferit să-l adopte încă de când a fost găsit.

caine cernavoda3

Din păcate, la scurt timp după ce a fost salvat Terence, un alt Husky a fost găsit în acea zonă, suferin de aceeaşi problemă de piele. Acest fapt a întărit teoria că cei doi câini au fost abandonaţi de stăpân.

Candy

Candy

 

Şi mai trist este că cel de al doilea câine, o femelă care a primit numele Candy, suferea de o formă mult mai severă de râine, rănile de pe corp erau adânci şi suprainfectate, iar în uterul ei se aflau câţiva pui morţi.

Din păcate, Candy nu a supravieţuit…

 

Sursa: https://www.facebook.com/SavetheDogsSTD

Tags:

5 Comentarii

 1. imi dau seama ca sunt iubitori de animale, dar nu trebuie exagerat. sunt atatea mii de copii care au nevoie de ajutor si ingrijire, si nimeni nu face nimic. in concluzie: da-i daracu pe caini si aveti grija de copii. peste 30 de ani copii astia va vor plati pensiile, nu cainii bolnavi si batrani.

  • Bai roman prost!!!
   Sa ai tupeul sa imi spui asta in fata…sa vad dk mai comentezi tu ceva pe vreun site de animale!
   Jeg uman – tu nu ajuti pe nimeni si nimic, pers nebune ca tine doar agreseaza tot si toate!
   Dk ai face tu ceva pt vreun copil nu ai comenta absolut nimiccc.
   Ipocrit, agresor in libertate. Si Atat!

 2. CEL CARE A ABANDONAT CAINELE,SPER SA AIBA PARTE DE UN SFIRSIT TRAGIC!!! SI CRED CA AR TREBUI INASPRITE LEGILE,PEDEPSITI CEI CARE ABANDONEAZA,SI CHINUIE ANIMALE,INDIFERENT DE SPECIE.

 3. Ii cumparam ptr ca ne satisfac.

 4. bog draga …..o ***** care-si abandoneaza copii poate muncii sau poate fi capabila sa se protejeze…cainii nu pot muncii si fara ajutorul nostru nu putem stopa fenomenul de abandon sau sterilizare …..

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X