A primit numele Terence, după ce a fost găsit lângă Cernavodă, Constanţa. Câinele face parte din rasa Husky şi arăta deplorabil atunci când a fost salvat. Toata pielea lui era o rană vie, suferind de râie. Durerile şi usturimile pe care le simţea acest câine erau inimaginabile.

caine cernavoda salvat

Terence a fost dus la adăpostul Save the Dogs, unde a fost vindecat şi hrănit corespunzător. Medicii veterinari au făcut eforturi majore, ocupându-se zi şi noapte de tratamentul acestui câine extrem de trist şi chinuit.

caine cernavoda

Acum, Huskyul este foarte energic, jucăuş şi afectuos. Abia aşteaptă să-şi cunoască noua familie din Scandinavia, care s-a oferit să-l adopte încă de când a fost găsit.

caine cernavoda3

Din păcate, la scurt timp după ce a fost salvat Terence, un alt Husky a fost găsit în acea zonă, suferin de aceeaşi problemă de piele. Acest fapt a întărit teoria că cei doi câini au fost abandonaţi de stăpân.

Candy
Candy

 

Şi mai trist este că cel de al doilea câine, o femelă care a primit numele Candy, suferea de o formă mult mai severă de râine, rănile de pe corp erau adânci şi suprainfectate, iar în uterul ei se aflau câţiva pui morţi.

Din păcate, Candy nu a supravieţuit…

 

Sursa: https://www.facebook.com/SavetheDogsSTD