Sari la conținut
Home » Uite ce animal de companie și-a cumpărat Cristian Boureanu. Credeți că i se POTRIVEȘTE?

Uite ce animal de companie și-a cumpărat Cristian Boureanu. Credeți că i se POTRIVEȘTE?

Uite ce animal de companie și-a cumpărat Cristian Boureanu. Probabil că problemele din ultimul timp l-au determinat pe Cristian Boureanu să-și cumpere un animal de companie.

De câteva săptămâni, de când a scăpat de arestul prelungit după altercaţia cu poliţiştii de la Rutieră, Cristian Boureanu, în vârstă de 44 de ani, este alt om.  Dacă privim la fotografia de mai os am putea spune că este mult mai calm, mai degajat şi mai fericit, iar toată această schimbare nu se datorează vreunui ajutor specializat, ci unui simpatic patruped.

Mare iubitor de animale, fostul politician şi-a achiziţionat un cățel din rasa yorkshire terrier mini toy.“La trei zile după ce a ieşit de la Penitenciarul Rahova, Cristi a cumpărat acest căţel. I-a făcut toate vaccinurile şi are mare grijă de ”băiatul” lui pe care l-a botezat Cico. Este înnebunit după el”, a spus o persoană din apropierea afaceristului în exclusivitate pentru click.ro. Așadar, acum fostul politician mai are o preocupare. Îl spală pe Cico, se joacă cu el şi-l plimbă pe la terasele de fiţe din Capitală.”Sunt nedezlipiţi, iar Cristi parcă are altă stare de spirit de când şi-a luat căţeluşul. E o terapie pentru el”, ne-a mai spus aceeaşi persoană.