De 4186 Vizualizari

UIMITOR! Uite ce viața au cei 23 de CÂINI DE PAZĂ din în Orașul interzis!

A guard dog waits to attend a daily training session at the Forbidden City in central Beijing, China February 12, 2018. Picture taken February 12, 2018. REUTERS/Jason Lee

UIMITOR! Uite ce viața au cei 23 de CÂINI DE PAZĂ din în Orașul interzis! Din 16 februarie s-a intrat în Anul Câinelui de pămân, iar sute de milioane de chinezi călătoresc în orașele lor natale pentru a petrece sărbătoarea națională împreună cu cei dragi, potrivit reuters.com.

Pentru a proteja faimosul oraș interzis al Chinei, aflat în inima orașului Beijing, autoritățile folosesc 23 de câini ce păzesc 24 de ore din 24.

”Nu este nici o diferență dacă este Anul Nou Chinezesc sau nu. Locuitorii vin tot timpul aici, așa că noi nu facem pauză. Trebuie să fim în gardă 24 de ore pe zi”, a declarat Chang Fumao, în vârstă de 59 de ani, șeful patrulei canine, care lucrează cu câinii de peste 30 de ani.

Chang spune că zilnic face același lucru: ”Avem o viață destul de simplă. Îmi hrănesc câinii dimineața, curăță canisa, antrenez câinii, îi hrănesc din nou, curăță din nou și patrulez din nou”, a mai spus Chang.

Pe timpul serviciului de patrulare câinii au alături în afara de personalul de gardă doar vântul și păsarile de noapte.

Orașul Interzis a fost palatul imperial chinez de la dinastia Ming până la sfârșitul dinastiei Qing—anii 1420 până în 1912. Se află în centrul orașului Beijing, China, și găzduiește acum Muzeul Palatului. A slujit drept reședință a împăraților și a familiilor lor, precum și ca centru ceremonial și politic al guvernului chinez timp de aproape 500 de ani.

Tags:

, ,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X