UIMITOR! Uite ce s-a întâmplat cu două căprioare care li s-au tras 2 săgeți în cap I Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!Doua caprioare au supravietuit ca prin minune atacului cu săgeți care le-au nimerit capul! Recent în Oregon SUA, un politist a găsit doua caprioare ce stateau pe marginea drumului si fiecare dintre ele avea infipte in cap, respectiv in gat cate o sageata. Ambele animale erau bine si viata lor nu era pusa in pericol. Politia a demarat instant o ancheta ca sa afle cine a facut asta.

“De obicei le gasim moarte pentru ca apuca sa fuga distante lungi din momentul in care au fost atacate si braconierii nu le mai gasesc. Imagina asta este total neobisnuita. Trebuie neaparat sa aflam cine a facut asta” a fost declaratia politistului care a ajuns primul la fata locului.Medici veterinari au ajuns rapid la fata locului, au tranchilizat vietățile si le-au scos sagetile din cap. Ranile le-au fost dezinfectate si au fost lasate din nou in libertate, potrivit ciao.ro.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da