Tudor-Tim Ionescu, despre oamenii care își abandonează câinii! „Nu mai am timp”, „nu mai am spațiu” sau „mă mut din oraș” sunt doar câteva dintre motivele invocate de proprietarii de animale care își cedează propriile animale de companie.

Atunci când sunt aduși câinii la adăpost, stăpânii invocă motive absurde, iar Tudor-Tim Ionescu a vorbit despre acest subiect

Ca răspuns la întrebarea „Dacă ați făcut totul bine, de ce mai aveți câini în adăposturi?”, Tudor-Tim Ionescu a explicat: „Păi, pentru că vin persoane și îi cedează. Nu mă refer la perioada aceasta de două luni, ci în general. Unul din trei câini, statistic vorbind, este cedat de proprietar. Vin proprietarii din varii motive, unele pe care nu le pot considera vreodată ca fiind pertinente”.

Motive absurde pentru a aduce un câine la adăpost

Citește și:

„[Un motiv este] << mi-am dat seama că nu mai am timp >>, dar câinele are 5 ani. Până acum nu ai avut nicio problemă, acum brusc ți-ai dat seama că nu mai ai timp. Sau << nu mai am spațiu >>, << mă mut din oraș >> . Am auzit și de cazuri << e câinele agresiv, l-am prins că îmi rodea pantofii și, când l-am bătut, a sărit și m-a ciupit >> . Păi ce, voiai să stea ca un sac de box?

Citește și:

Sunt fel de fel de motive, dar cedarea câinilor și abandonul lor reprezintă, de fapt, principala cauză a existenței în continuare a adăposturilor de câini”, a mai explicat tânărul politician ALDE, exclusiv pentru DC News.