De 2681 Vizualizari

Triunghiul Macdonald este tiparul pe care îl urmează TOŢI criminalii în serie! Regula 2 din 3: “Exercită cruzimi asupra animalelor…”

Vezi continuarea! E şocant, dar e un semnal de alarmă MAJOR!

Credeţi sau nu, dacă ar trebui să alegem cel mai important motiv pentru care cei care chinuie animalele nu ar trebui să umble liberi în societate, NU mila pentru animale ar fi principalul!

Motivul pentru care aceşti oameni ar trebui atent monitorizaţi de autorităţi este simplu fapt că întrunesc una din cele trei “reguli ale CRIMINALULUI în serie”.

 

Sutele de ani de studiu ai celor mai renumiţi criminalişti, detectivi, psihologi, psihiatri, agenţi speciali şi oameni antrenaţi să găsească şi cei mai feroce criminali, atestă verdicitatea Triunghiului MacDonald, cunoscut şi sub denumirea de “triunghiul sociopaţilor” sau “triunghiul criminalilor”. Acest “triunghi” a fost conceput de psihiatrul J. M. Macdonald.

 

Din cele 3 PUNCTE, dacă doar 2 sunt prezente, sau toate, acesta este un indiciu major că ai în faţa ta un sociopat. Bineînţeles că nu toţi cei care corespund tiparului au ajuns criminali în serie, dar TOŢI criminalii în serie au respectat minimum 2 puncte. Cel mai des întâlnit în comportamentul lor (99% din cazuri) este punctul 2: maltratarea animalelor.

 

Iată cele 3 reguli:

 

 1. Incendierea

 

E cunoscut faptul că 99% din criminalii în serie au fost abuzaţi când erau mici de părinţi sau tutori (bătuţi, umiliţi, abuzaţi sexual).  Acesta este şi trăgaciul care lansează dorinţa de a ucide în mintea criminalilor. Aceste episoade repetate de umilinţă generează mari frustrări interioare, iar acel copil, ajuns la vârsta adolescenţei, caută să se răzbune, făcând rău nu celor care l-au abuzat, ci oricui. De ce? Pentru a-şi recăpăta stima de sine, pentru a se simţi puternici. Cel mai simplu mod de a face rău fără a fi prins este incendierea.

 

 

 1. Cruzimea faţă de animale

 

Specialistul FBI Alan Brantly credea că cei care maltratează şi ucid animale nu fac decât să se pregătească, să se antreneze, în a face asta unui om. Cruzimea faţă de animale este săvârşită de oameni cu frustrări cumplite şi dorinţe de răzbunare majore, asemenea dorinţelor care îi fac pe ei sau pe alţii să incendieze.  De asemenea, în cazurile celor care au ucis cu cruzime animale s-a găsit un istoric plin de abuzuri din partea părinţilor. În concluzie, în copilărie aceştia nu aveau puterea de a riposta în faţa celui care îl abuza, iar acum, la maturitate, aleg animalele pentru că sunt uşor de rănit şi în mintea acestor sociopaţi, ele ţin locul omului care i-a făcut rău.

 

3. Incontinenţa urinară nocturnă (pipi în pat)

 

E normal ca un copil să facă pipi în pat la o vârstă fragedă. Dar ridică semne de întrebare atunci când copilul are peste 5 ani şi incontinenţa urinară nocturnă se petrece de cel puţin două ori pe săptămână, timp de minimum trei luni consecutive. Şi e important ca acel copil să nu prezinte probleme medicale specifice care să-l ducă la acest proces.

 

Aşadar, udatul patului noaptea este, în viziunea multor criminalişti şi psihiatri, un semnal care arată că micuţul a suferit traume puternice. Alţii spun că însăşi situaţia de a se trezi în fiecare dimineaţă în patul ud, ţipetele părinţilor şi problemele cauzate de acest gest pe care nu l-a putut controla au un aport semnificativ în viitoarele acte de violenţă ale sale.

Punctul 1 şi 2, asociate şi cu punctul 3 îmbină cel mai comun tipar regăsit la criminalii în serie.

 

Iată şi câteva exemple:

bundy

Ted Bundy

 

Strangulatorul din Boston

 

Edmund Kampert ( Big Ed )

ramarul7

Rîmaru

7 Comentarii

 1. grand hustle spune:

  nu e cruzime daca extermini pradatorii! cand sunt soricei, aduci pisica! cand sunt maidanezi, le dai apa cu antigel sau mancare cu sticla pisata!
  PS : nu am fost abuzat, agresat si nici nu am facut pipi in pat! incercati doar sa creati impresia ca cine va omoara cacaciosii de maidanezi e criminal… sunteti niste imbecili

  • Sticla pisata si antigel, numai ideile astea 2 sunt de ajuns sa fii inchis in unele tari. Eu personal m`as ocupa de tine sa ajungi dupa gratii. Si acolo as avea grija sa nu o duci deloc bine. (daca stii la ce ma refer)

   Te pupa tata, sa ma visezi !

   • Fata lui Zeus spune:

    Iar ai scapat pe net fara sa-ti iei medicamentele, babacule?
    Lasati-l pe tata, ca e hingher iesit la pensie si face parte din sindicat. Toata viata s-a luptat cu astia de-i luau painea omorand cainii cu metode artizanale.

 2. Ronald Macdonald spune:

  are dreptate grand hustle… :)

 3. @grand hustle – Jurnalistul nu face in niciun caz o comparatie cu maidanezii din Romania, ci cu acei oameni, care tortureaza animalele de placere (dupa care poti sa citesti tot ce scrie mai sus in articol)
  Daca maidanezii sunt omorati, pentru a fi controlat numarul lor, prin injectie letala, atunci nicio persoana, care face asta nu va face parte dintre cei prezentati in articol. Dar zilele trecute aparuse o stire si un filmulet cu niste tineri, care au bagat un pui de pisica in cuptorul cu microunde si l-au prajit. Ei, aia intra in mod clar pe acest articol.
  Sau cei care jupuiesc animalele de vii, doar pentru a le vedea ca sufera sau le taie membrele sau le bat cu bata de baseball etc. (lista e lunga).
  Sper ca acum poti citi articolul inca o data cu alti ochi.

  • Andronic spune:

   Dezaxatul -grand hustle- da maidanezilor apa cu antigel si mancare cu sticla pisata … nu cred ca mai trebuie sa citeasca inca odata articolul. A inteles deja ca articolul il viza si pe el si a incercat sa-si justifice faptele. Din pacate nu poti justifica astfel de porniri, decat recunoscand ca ai ceva probleme grave la „mansarda” si cautand ajutor. Ar trebui ca cei de langa astfel de indivizi, sa-si puna niste semne de intrebare. Cred ca o camasa de forta i-ar fi mai mult decat necesara.

  • Nu trebuie sa omoare ei personal animalele! Si cei care urla in strada ca vor sa omoare madanezii, si cei care declara pe forumuri ca maidanezii au nevoie de otrava etc. sunt tot criminali in fasa! Le lipseste ocazia si, in primul rand, le lipseste curajul, dar ar omora cu placere oameni!
   In special cei care zbiara ca omul este mai presus de animal sunt niste frustrati, niste ratati, care au gasit si ei, in sfarsit, niste fiinte lipsite de aparare fata de care se autoconsidera superiori, ca in fata oamenilor sunt niste loeser-i, pe preapta cea mai de jos (nu neaparat din punct de vedere material).

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X