De 212 Vizualizari

TRIST! Un urs a fost impuscat pentru ca a incercat sa evadeze de la ZOO…

sursa foto: http://earliestnews.com

Un urs pe nume Baloo a fost impuscat in cap timp ce incerca sa scape din noua sa gradina zoologica din Slovacia, demersul provocand indignare in randul iubitorilor de animale, informeaza agentia slovaca de presa TASR.

In varsta de sase ani, ursul brun, numit dupa celebrul personaj din cartea clasica pentru copii a lui Rudyard Kipling, Cartea Junglei, si imortalizat intr-un lungmetraj animat cu acelasi titlu produs de Walt Disney, a fost ucis dupa ce a scapat din perimetrul ce-i fusese destinat si incerca sa se urce intr-un copac din apropiere.

„Era posibil sa incerce sa fuga din nou”, a declarat o purtatoare de cuvant a gradinii zoologice din Bojnice, din centrul Slovaciei. „Siguranta oamenilor este o prioritate”, a adaugat o purtatoare de cuvant a Ministerului Mediului, potrivit sursei mentionate anterior.

Baloo fusese transferat la Bojnice de la o gradina zoologica din Tabor, din Cehia vecina, cu doar o luna inainte. Angajatii acesteia insista ca Baloo nu a fost niciodata agresiv, scrie TASR.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X