Sari la conținut
Home » Trimis la un adăpost să scrie un articol, jurnalistul decide să nu plece acasă fără un cățel special!

Trimis la un adăpost să scrie un articol, jurnalistul decide să nu plece acasă fără un cățel special!

Trimis la un adăpost să scrie un articol, jurnalistul decide să nu plece acasă fără un cățel special!

Importanța unei analize amănunțite atunci când vrei să adopți un cățel!

Pentru un jurnalist, sarcina de a scrie un articol despre animalele dintr-un adăpost, s-a transformat într-o decizie care i-a schimbat în mod radical viața.

Potrivit thedodo.com, totul părea doar o altă zi obișnuită din viața unui bărbat care a fost trimis să adune informații importante despre animalele fără stăpân.

În timp ce intervieva voluntarii şi făcea câteva fotografii, un câine s-a apropiat de el căutând puţină afecţiune: câteva minute mai târziu, cei doi erau deja inseparabili.

Trimis la un adăpost să scrie un articol!

În acel moment, între cei doi s-a format o adevărată relație de prietenie, iar bărbatul a conștientizat că nu îl poate lăsa de izbeliște.

Câinele în niciun caz nu intenţiona să-l lase pe acest om să plece Se agăţase de piciorul bărbatului şi ceruse din toată fiinţa lui puţină atenţie.

Se pare că cei doi au avut o reală conexiune care s-a dovedit a fi atât de puternică, încât nu au putut sta separați. Cu siguranță că patrupedul îi va oferi noului său stăpân toată dragostea și loialitatea sa, iar jurnalistul îl va răsplăti cu aceeași monedă.