Trei zile de fericire s-au transformat într-un adevărat chin pentru un cățel!

Patrupedul a crezut că și-a găsit o familie!

Cazul diferitelor animale de companie care trăiesc pe stradă ne emoționează și întristează în fiecare zi, iar din păcate, un număr mic din aceste animale ajung să aibă parte de o familie adevărată.

Aşa a fost şi în cazul lui Pacho, care a fost extrem de bucuros când a simțit că o familie îl alege pentru a fi patrupedul lor loial, însă totul avea să se transforme într-o adevărată poveste tristă.

Bietul Pacho a părăsit adăpostul unde a locuit în ultimele luni, fiind foarte fericit după ce o familie a decis să-l adopte.

Toţi voluntarii şi îngrijitorii împărtăşeau entuziasmul patrupedului, deoarece a avea o casă era cea mai mare dorinţă pentru el. Dar povestea s-a transformat într-un coşmar când câinele a fost din nou respins.

De parcă Pacho ar fi fost o jucărie, cei care l-au adoptat l-au înapoiat în cuşca în faţa căreia juraseră să-i ofere o casă şi multă dragoste.

„Astăzi, situaţia este îngrijorătoare: refuza să mănânce, continua să slăbească, plânge şi este abătut tot timpul”, a dezvăluit Erika Niccolai, îngrijitorul lui Pacho.

Trei zile de fericire s-au transformat într-un adevărat chin