De 2782 Vizualizari

A trecut cu mașina peste un CĂȚEL de trei ori, apoi a făcut un gest ULUITOR I VIDEO ȘOCANT

A trecut cu mașina peste un CĂȚEL de trei ori, apoi a făcut un gest ULUITOR!

Un poliţist canadian a fost filmat în momentul când a trecând de trei ori cu maşina peste un câine, după care l-a împuşcat.

În urma incidentului, ofițerul de poliție a scris în raport că a confundat căţelul, despre care ulterior a aflat că era orb şi surd, cu un coiot.

În timp ce poliţia făcea cercetări în cazul colegului lor ca fiind „singura modalitate de a-i apăra pe cetăţeni şi pe celelalte animale”, stăpâna căţelului este supărată, susţinând că „nu poţi trece cu maşina peste niciun fel de animal, fie el coiot, raton sau orice altceva. Era un câine bătrân… se pierduse şi s-a speriat…”, a spus femeia.

 

Un singur comentariu

  1. Dumitrescu Valentina spune:

    Blestemati ce sunteti,nu aveti dreptul sa luati viata nici unei vietatati!psihopatilor amintiti-va cuvintele LUI Iisus:”tot ce misuna pe uscat pe mare si in vazduh AU DREPTUL LA VIATA!”,cine sunteti voi sa luati vietile acestor vietati cand Iisus le-a dat dreptul la viata?diavolii stiu ca nu respecta Cuvantul Domnului ci fac raul pe pamant,doar cel ce respecta Cuvantul Domnului este om restul sunt diavoli iesiti din fundul iadului,ca sa ucizi o viata nu poti fi om ci decat diavolul in carne si oase ca el face raul si pacatul „caci el a pacatuit de la inceput”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X