Sari la conținut
Home » Transformarea unui cățel găsit abandonat într-un butoi! Patrupedul era extrem de slăbit și bolnav

Transformarea unui cățel găsit abandonat într-un butoi! Patrupedul era extrem de slăbit și bolnav

Transformarea unui cățel găsit abandonat într-un butoi! Patrupedul era extrem de slăbit și bolnav.

Bietul patruped a reuşit să evite în ultima clipă un sfârşit tragic!

Intervenţia unui grup de salvare care a răspuns unui apel ce anunţa prezenţa unui alt câine abandonat, a dus la o frumoasă poveste de transformarea uimitoare a vieții unui patruped.

Totul a început când Theoklitos Proestakis, un mare iubitor de animale din Creta, a ajuns într-o comunitate săracă pentru a ajuta un căţeluş în vârstă de câteva luni, care rătăcea pe străzi complet dezorientat cerşind un gest de dragoste.

Din fericire, viaţa mizerabilă pe care o trăise până atunci s-a încheiat datorită intervenţiei salvatorilor, care erau departe de a-şi imagina că misiunea lor de salvare mai avea un hop de trecut.

Din fericire recipientul avea câteva crăpături care permiteau apei să se scurgă, oferind căţeluşului fără apărare o şansă nesperată de a supravieţui.

Era foarte slăbit şi la un pas de hipotermie.

Cu mare grijă, bărbatul a reuşit să îl scoată din butoi şi să îl transfere în cuşca în care se afla primul căţeluş salvat. Aveau doar o cuşcă şi cele două animale trebuiau să o împartă, din fericire, niciunul dintre pui nu s-a năpustit asupra celuilalt.

Ambii câini au fost transferaţi la adăpost. Primul salvat s-a lăsat destul de repede în grija salvatorilor săi. Al doilea, însă, a refuzat să părăsească colţul în care s-a retras.

Îngrijitorii i-au oferit cuvinte de încurajare şi afecţiune pentru a-i câştiga încrederea şi a-l face să treacă mai uşor peste trecutul traumatizant.

Transformarea unui cățel găsit abandonat

Puii au primit numele Alfa şi Zeta.