Sari la conținut
Home » Transformarea uimitoare a unui cățel după ce a fost salvat de voluntari!

Transformarea uimitoare a unui cățel după ce a fost salvat de voluntari!

  • de

Transformarea uimitoare a unui cățel după ce a fost salvat de voluntari!

Un cățel s-a schimbat complet după ce a fost salvat!

Dificultățile cu care se confruntă animalele de companie pe stradă ne impresionează de fiecare dată, însă următoarea poveste este una cu totul emoționantă.

Odin este numele unui câine care a venit pe lume în condiţii de captivitate. El a fost ţinut legat, sub cerul liber şi în condiţii deplorabile de către un cuplu de crescători care au neglijat îngrozitor mai mulţi câini.

„Odin a fost subiectul unui caz de neglijenţă şi abuz extrem de grav. Cineva îngrijorat de condiţiile în care trăieşte a povestit despre starea lui şi a altor câţiva câini chinuiţi pe o proprietate. Scena părea ca fiind desprinsă dintr-un coşmar”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ce poartă numele Odin the Rescue Malamute Funds.

Acest biet patruped şi-a petrecut întreaga viaţă înlănţuit.

Odin, care ar fi trebuit să fie un Malamut blănos de Alaska, era de nerecunoscut atunci când a fost salvat.

Voluntarii „Southern Pines Animal Shelter” şi „Southern Cross Animal Rescue of Mississippi”, cei care l-au salvat pe Odin, şi-au dat seama imediat că patrupedul trebuia transportat de urgenţă la medicul veterinar şi apoi să primească o atenţie deosebită într-o casă iubitoare.

„Bietul Odin arăta ca şi cum ar fi venit direct dintr-un coşmar”, a declarat Schelkopf, mama adoptivă, pentru The Dodo. „Era costeliv, aproape complet lipsit de blană, acoperit de răni, cu dinţi sparţi şi rupţi şi incredibil de slăbit. Avea un miros îngrozitor din cauza infecţiilor pielii. Practic, orice putea fi mai rău, găseai la acest biet câine!”

El era derutat de noua sa viaţă şi de faptul că putea să se mişte în voie fără a mai fi înlănţuit.

Nici nu era sigură dacă acest patruped a intrat vreodată într-o casă.

„A adulmecat toată casa şi s-a uitat înapoi spre mine, parcă spunând: ‘Care-i treaba?’ Timp de mai multe săptămâni după ce l-am primit în grijă, el pur şi simplu a zăcut într-un loc. Nu l-am putut motiva să se joace cu jucării sau să se comporte ca un ‘câine normal’”, a mărturisit Schelkopf.

Cățel
Cățel
Cățel
Cățel