Sari la conținut
Home » Transformarea uimitoare a unui câine abandonat și adoptat de o nouă familie! Dovada că iubirea face minuni

Transformarea uimitoare a unui câine abandonat și adoptat de o nouă familie! Dovada că iubirea face minuni

  • de

Dovada că iubirea face minuni și transformarea uimitoare a unui câine abandonat.

Un cățel bolnav a fost părăsit de către proprietarii săi! Gest inacceptabil!

Atunci când decizi să adopți un cățel, trebuie să fii conștient și de problemele care pot apărea în mod normal în viața unui animal de companie. Se pare că situația a fost exact invers pentru un cățel din Statele Unite ale Americii, pe numele său Fuzzy, care a fost abandonat după ce s-a îmbolnăvit de o boală de piele și a început să îi cadă din păr.

Însă, viața sa avea să se schimbe în mod radical. În 2017, un grup de voluntari de la organizația caritabilă Border Collie Rescus & Rehab din Texas, au decis să intervină și să îi ofere cățelului viața pe care ar fi trebuit să o primească de la vechea sa familie.

După ce cazul a fost promovat pe rețelele sociale, o persoană cu suflet mare, Curtis Harsell, a văzut o imagine pe site-ul organizației cu Fuzzy și a simțit imediat nevoia de a lua atitudine.

După ce a completat cererea de adopție, Curtis a fost anunțat că totul este în regulă și că poate veni să își viziteze următorul membru al familiei, având loc o întâlnire cu totul emoționantă:

”Mi s-a înmânat lesa … Am stat în fața lui, i-am spus noul nume și l-am întrebat dacă ar vrea să vină cu mine: „Zib, te voi numi Zib. Îți place? Vrei să te mergi acasă cu mine, Zib?  A stat în fața mea, m-a privit în ochi, apoi m-a îmbrățișat și a plecat capul. A fost superb. Nu voi uita niciodată acel moment”, a povestit Curtis Hartsell, conform presei străine.

Transformarea uimitoare a unui câine abandonat
De aici înainte, viața cățelului a devenit o adevărată minune! Iubirea l-a făcut să se vindece în totalitate
Zib a intrat în noua familie, unde s-a integrat spectaculos de repede. Iubita lui Curtis, Sarah, s-a îndrăgostit la fel de mult de cățel, iar iubirea oferită patrupedului trecut prin grele încercări în viață l-a vindecat și transformat într-un mod uimitor:

”Nici nu pot descrie cât de fericit sunt. Acest câine sărac a fost odată abandonat și tot ce și-a dorit a fost să fie iubit. Acum îi pot oferi dragoste în fiecare zi și este incredibil”, a mai adăugat Curtis Hartsell.

 „Simt că și el m-a salvat”, a fost declarația lui Curtis Hartsell.