Sari la conținut
Home » Transformarea uimitoare a unei biete veverițe! O femeie a decis să îi schimbe viața

Transformarea uimitoare a unei biete veverițe! O femeie a decis să îi schimbe viața

  • de

Transformarea uimitoare a unei biete veverițe! O femeie a decis să îi schimbe viața.

O nouă viață s-a arătat în cazul unei veverițe!

Pentru Jannet Talbott, imaginea unei veverițe cu dinții crescuți excesiv a dus-o imediat cu gândul că trebuie să intervină. Bietul animal avea probleme cu mâncatul, fiind destul de subnutrită.

„Gura ei era un dezastru total. Incisivii săi superiori erau curbaţi în afara gurii. Când mânca, dinţii i se atingeau de faţă. Era groaznic.”

În acel moment a știut că nu are timp de pierdut.

„Am putut vedea ceva pe o laterală a capului ei”, a spus Talbott. „M-am apropiat şi mi-am zis: ‘Doamne, are un dinte masiv care i-a crescut din gură.’ Într-o zi, am văzut-o în hrănitorul pentru animale. Ca prin minune, nu a trebuit decât să mă apropii şi să o prind.”

După ce a examinat-o cu mai multă atenţie, a observat că dinţii veveriţei erau atât de lungi încât se curbaseră.

„Simt că am o legătură profundă cu animalele şi o datorie de a le apăra şi de a fi vocea lor”.

Jannet a prins veveriţa, a înfăşurat-o într-un prosop şi a încercat să o liniştească pentru a putea să-i ofere ajutorul.

Veveriţele nu au terminaţii nervoase în incisivii lor, aşa că nu a simţit nicio durere în timpul „operaţiei”.

I-a tăiat dinţii cu mare grijă, lucru care a reprezentat o mare uşurare pentru micuţa veveriţă.

„O ţineam în mână şi îi repetam mereu: ‘Te voi ajuta, Bucky. Vei fi bine. Am mers la etaj de unde am luat cleştii pentru cuticule. Voiam să fie liniştită, aşa că am lăsat-o să se relaxeze puţin. Apoi am luat unul dintre cleşti, am înfăşurat-o din nou în prosop şi m-am apucat de treabă. A durat mai puţin de 10 minute. Veveriţa a stat liniştită în tot acest timp. A fost o intervenţie stomatologică destul de serioasă, însă ea s-a dovedit a fi o pacientă foarte cuminte.”

Veveriţa putea să mănânce din nou în mod normal şi părea că de acum înainte va fi bine. Ea chiar se străduia din greu să aibă grijă de noii săi dinţi.

Veverițe
Veverițe