5763 Vizualizari

06 iun., 2013 la 3:43 pm

Topul celor mai dulci animăluţe din lume!

Poze reale!

4. Micuţa Beyonce are este candidatul numărul unu la categria de cel mai mic câine din lume, dar căţeluşa are şi o poveste tristă: a venit pe lume pe o stradă din California, după ce mama ei a fost abandonată. Mai avea puţin şi murea, dar a fost găsită de voluntarii unui adăpost de animale şi astfel a fost salvată.

erteryry

3. O mămică protectoare a oferit una dintre cele mai emoţionante imagini din ultimii ani. Femela de panda roşu şi-a îmbrăţişat cu drag puiul, imediat ce micuţul a păşit pentru prima dată în viaţă în afara cuibuilui.

sdt1

 

2. Această focă zâmbăreaţă s-a lăsat pozată pe Isle of Man, într-o postură de star de cinema! A fluturat lăbuţa frumos şi a uimit spectatorii! Eleanor Stone, cea care a surprins această imagine a spus: “Cred că au pus ceva în apă”.

swns_seal_pups_01-ay_95818603

1. Faceţi cunoştinţă cu motănelul Spangles! Se uita puţin câş, dar asta e şi farmecul lui! Pisicuţele sunt topite după el!

spangles-the-cross-eyed-cat-26-sep-2012-ay_944361731-e1356859219136

 

 

 

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X