De 5921 Vizualizari

Topul celor mai dulci animăluţe din lume!

Poze reale!

4. Micuţa Beyonce are este candidatul numărul unu la categria de cel mai mic câine din lume, dar căţeluşa are şi o poveste tristă: a venit pe lume pe o stradă din California, după ce mama ei a fost abandonată. Mai avea puţin şi murea, dar a fost găsită de voluntarii unui adăpost de animale şi astfel a fost salvată.

erteryry

3. O mămică protectoare a oferit una dintre cele mai emoţionante imagini din ultimii ani. Femela de panda roşu şi-a îmbrăţişat cu drag puiul, imediat ce micuţul a păşit pentru prima dată în viaţă în afara cuibuilui.

sdt1

 

2. Această focă zâmbăreaţă s-a lăsat pozată pe Isle of Man, într-o postură de star de cinema! A fluturat lăbuţa frumos şi a uimit spectatorii! Eleanor Stone, cea care a surprins această imagine a spus: “Cred că au pus ceva în apă”.

swns_seal_pups_01-ay_95818603

1. Faceţi cunoştinţă cu motănelul Spangles! Se uita puţin câş, dar asta e şi farmecul lui! Pisicuţele sunt topite după el!

spangles-the-cross-eyed-cat-26-sep-2012-ay_944361731-e1356859219136

 

 

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X