Sari la conținut
Home » Tocmai te-ai trezit după un vis cu căței? Psihologul Lorena Diaconescu spune ce semnificație ascunsă are: „Depinde cât de mult iubim animalele”

Tocmai te-ai trezit după un vis cu căței? Psihologul Lorena Diaconescu spune ce semnificație ascunsă are: „Depinde cât de mult iubim animalele”

Tocmai te-ai trezit după un vis cu căței? La fel ca și pisica, șarpele sau șobolanul, câinele este unul dintre animalele cele mai visate! Practic orice om a visat un câine. Si, de aceea, pe cât de dese sunt visele cu cei mai buni prieteni ai omului, pe atât de multe sunt simbolurile care sunt legate de acest necuvântător.Un vis în care apare un câine este destul de comun însă destul de greu de descifrat căci simbolistica lui depinde în ce fel visăm.

Tocmai te-ai trezit după un vis cu căței? „Depinde în ce fel visăm animalele…”

„Depinde cât de mult iubim animalele și depinde cât de mult le dăm importanță în viața noastră. Sunt persoane care consideră că de exemplu, câinele este cel mai buni prieteni al omului și cineva care consideră acest lucru și crede cu tărie în această idee, dacă se întâmpla să viseze un câine lătrând, el va considera că primește un avertisment. Fiind cel mai bun prieten, transmite un semnal, și trebuie să iei în calcul acest lucru. Depinde în ce fel visăm animalele, a explicat psihologul Lorena Diaconescu, la „Lumea Nevăzută”, despre semnificația câinelui în vis.https://youtu.be/jKzQE7hXu0s

Etichete: