De 547 Vizualizari

Timișorenii care stau la bloc și au mai mult de două animale primesc amendă!

Cei care stau la casă plătesc și ei o taxă

 

 

Consiliul local din Timișoara a aprobat marți, prin vot, un proiect de hotărâre prin care persoanele care locuiesc la bloc, în municipiu, şi deţin mai mult de două animale de companie, câini ori pisici, vor fi amendate cu sume cuprinse între 800 şi 1.000 de lei, anunță Mediafax.

 

Nici cei care stau la casă nu au scăpat, fiind aprobată și pentru ei o taxă dacă au mai mult de patru animale de companie.
Potrivit primarului municipiului Timişoara, Nicolae Robu, nu s-a stabilit valoarea taxei şi la ce interval de timp va fi plătită aceasta.

Hotărârea se referă doar la câini şi pisici şi exclude celelalte animale de companie.

12 Comentarii

 1. nouatigaraelectronica spune:

  Sa inteleg ca daca stau la bloc si am trei iepuri nu se aplica legea nu? se aplica doar daca am caini sau pisici?

 2. lupul-sur spune:

  Ma speriasem, eu am acvarii cu pesti. oare ce amenda primeam la atatia pesti? Bine ca este borba numai de caini si pisici. Pisici am 3 dar pe una, o sa o trag la sorti, o sa o rastignesc de fer3eastra blocului sa faca primarul ca nu mai exista si nu tre sa se ingrijoreze.

 3. O intrebare foarte serioasa pentru juristi:
  Este oare aceasta hotarare constitutionala???
  Ma indoiesc sincer, deoarece este o vadita ingradire / limitare a drepturilor si libertatilor cetatenesti!
  Si cum sa poata fi pusa in practica asa, fara nicio o distinctie, cum ar fi numarul de camere, suprafata apartamentelor, etc?!
  Daca as fi pus in situatie de a primi o sanctiune in baza acestei hotarari, as contestata-o in justitie in secunda 2.
  Timisoreni care va aflati in situatia respectiva, luati atitudine, nu va lasati intimidati de acest abuz, pentru ca vor urma altele!

  • Este un proiect, nu o hotarare, prin urmare votul a fost pentru dezbaterea proiectului……. care nu a fost aprobat! prin urmare ne bucuram de sufletelele noastre :) fara stres …….omul care nu iubeste animalele, e un om rau!

 4. O intrebare foarte serioasa pentru juristi:
  Este oare aceasta hotarare constitutionala?
  Ma indoiesc sincer, deoarece este o vadita ingradire / limitare a drepturilor si libertatilor cetatenesti!
  Si cum sa poata fi pusa in practica asa, fara nicio o distinctie, cum ar fi numarul de camere, suprafata apartamentelor, etc?!
  Daca as fi pus in situatie de a primi o sanctiune in baza acestei hotarari, as contestata-o in justitie in secunda 2.
  Timisoreni care va aflati in situatia respectiva, luati atitudine, nu va lasati intimidati de acest abuz, pentru ca vor urma altele!

 5. ma gandesc ca in Timisoara s-au rezolvat toate problemele:nu mai sunt cersetori,aurolaci,boschetari,toate strazile sunt asfaltate,e curatenie,spatiile verzi nu mai sunt folosite drept parcari,iluminatul public e o.k.,au fost scosi toti ,,bastanii,,din cladirile de patrimoniu din centru,etc……au mai ramas de numarat cainii si pisicile din apartamente.ar fi interesant de stiut in baza carui act normativ in vigoare si cine,poate intra in casa omului,fara acordul lui.Nu sunteti normali????Dom’ premare,ce faci ????

 6. ma gandesc ca in Timisoara s-au rezolvat toate problemele:nu mai sunt cersetori,aurolaci,boschetari,toate strazile sunt asfaltate,e curatenie,spatiile verzi nu mai sunt folosite drept parcari,iluminatul public e o.k.,au fost scosi toti ,,bastanii,,din cladirile de patrimoniu din centru,etc……au mai ramas de numarat cainii si pisicile din apartamente.ar fi interesant de stiut in baza carui act normativ in vigoare si cine,poate intra in casa omului,fara acordul lui.Nu sunteti normali????Dom’ premare,ce faci ????

 7. Eu tin 7 feline, dar numai cei doi motani sunt de companie. Pisicile sunt pentru lapte, in caz ca e vreun functionar curios…

 8. Va anunt pe aceasta cale,ca la Timisoara s-au rezolvat toate problemele orasului:nu mai sunt aurolaci,boschetari,cersetori,toate strazile sunt asfaltate,trotuarele sunt oglinda,cazurile sociale sunt rezolvate,au locuinte si serviciu,cladirile istorice din oras au fost eliberate de ,,bastani,,toate imobilele sunt anvelopate,apa si energia electrica sunt ,,free,,….au mai ramas cateii si pisicutele din apartamente,de numarat si ..amendat!!!Mai consilieri,voi sunteti normali??Mai cititi si voi o lege inainte de a da hotarari aberante.Primaria poate plati niste daune ,in instanta ,la faza asta….de nu veti putea duce!!

 9. Mi se pare aberant sa se aplice pt cei care au deja animalutele, le-au crescut si le iubesc.adica daca omu are 3 pisici sa o dea pe cea de-a 3-a afara? ok, pune legea acum pt noii proprietari de animale nu pt cei care le au deja. in orice caz daca oamenii isi permit sa creasca 5 animalute de companie la casa de ce sa nu fie lasati. o mare porcarie legea asta. STIMATI REDACTORI, SPUNETI-MI VA ROG IN CE DATA APARE URMATOAREA REVISTA ANIMAL ZOO CU EVENIMENTUL ZILEI din luna martie. Multumesc!

 10. constantin spune:

  Timisorenii sa nu se supere dar aveti un primar tampit rau ! E dus cu capul si consilierii care-l pupa in dos si voteaza asa propuneri nu sunt mai presus de cretinul ala de primar ! Sa va traiasca si sa-l mai votati !

 11. Ha, ha timisorenii care se tin asa mandrii au ajuns de rasul curcilor cu faza asta! Banatu-i fruntea! La pr0stie!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X