Sari la conținut
Home » Tika, un ogar italian ne umilește cu garderoba sa. Nu o să poți chici valoarea acesteia

Tika, un ogar italian ne umilește cu garderoba sa. Nu o să poți chici valoarea acesteia

Tika, un ogar italian ne umilește cu garderoba sa. Nu o să poți chici valoarea acestei garderobe plină cu haine de designer personalizate. Tika, un ogar italian în vârstă de 12 ani, din Canada, este o cățea extrem de răsfățată, potrivit publicației americane New York Post.

Tika, un ogar italian ne umilește cu garderoba sa de peste 400 de articole vestimentare

Animalului îi place să se îmbrace în ținute elegante și să participe la evenimente mondene– precum Săptămânile Modei de la Paris, New York și Milano – împreună cu proprietarul ei, Thomas Sharpio, în vârstă de 32 de ani.

Tika are nu mai puțin de 400 de articole vestimentare. Cum garderoba este plină cu haine de designer personalizate,  valoare acesteia sare ușor de 20.000 de dolari.

Thomas povestește că toate ținutele lui Tika sunt inspirate din stilul lui Lady Gaga, Céline Dion și Cher: „Când alegem hainele, ținem cont de mai mulți factori. Dacă este vorba de ținutele de zi cu zi, urmărim confortul câinelui. Ținutele de la evenimente sunt cele spectaculoase!”.

Thomas susține că animalul este hrănit doar cu carne crudă și proaspătă, de cea mai înaltă calitate.

„Toate hainele ei sunt făcute la comandă. Fiecare piesă vestimentară costă între 130-350 de dolari. Tika este la curent cu toate trendurile din modă”, s-a lăudat Thomas Sharpio, potrivit publicației americane New York Post. El este creator de conținut cu normă întreagă, iar iubitul lui, Louis, este manager.

Cei doi susțin că Tika trebuie să poarte haine atunci când iese la plimbare, pentru că în Montreal este destul de frig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tika & kala (@tikatheiggy)


„Ea avea o garderobă înainte de a ajunge cunoscută pe rețelele sociale. Trăim în Canada și este mereu frig și ploios. Trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Thomas. El a început să publice ținutele lui Tika, pe rețelele sociale, în anul 2016.

De atunci, patrupedul a lucrat cu branduri de renume, precum Boss, Dior, Channel, Fendi și a apărut în mai multe publicații de modă, precum revista Vogue.

Sharpio și partenerul său, Louis, în vârstă de 36 de ani, mai au și un ogar italian în vârstă de un an, pe nume Kala. Și acesta are hăinuțe, însă nu poate ajunge la nasul lui Tika.

Cățeaua mai tânără Kala este, de asemenea, gata să calce pe urmele lui Tika, atunci când aceasta va ieși „la pensie”. „Când Tika este gata să se retragă, la urma urmei are 12 ani, Kala va prelua ștafeta”, a afirmat Sharpio.