Sari la conținut
Home » Temător față de tot ceea ce era în jurul său, un cățel se transformă complet după adopție!

Temător față de tot ceea ce era în jurul său, un cățel se transformă complet după adopție!

  • de

Temător față de tot ceea ce era în jurul său, un cățel se transformă complet după adopție!

Un cățel cu o poveste emoționantă a fost salvată de pe străzile din sudul Californiei!

O cățelușă extrem de slabă a fost zărită de o femeie pe nume Chelsea pe străzile din California, luând imediat decizia să o salveze. Nu mai dura mult și ea urma să fie eutanasiată, iar totul putea deveni o adevărată tragedie.

„Persoana care sunase de la adăpost a fost uimită şi plângea când a aflat că eram interesaţi de Clementine”, mărturiseşte o voluntară.

A fost plasată pe o listă care îi putea aduce sfârșitul, o practică des întâlnită în anumite adăposturi. A trimis o cerere de adopţie şi a primit imediat apelul salvator.

Voluntară le-a explicat că, în starea în care se află Clementine, aceasta va avea un drum lung și imprevizibil de parcurs.

„Ne-a spus că din sutele de cereri de adopţie pe care le-au primit în ultimele săptămâni, niciuna nu fusese pentru Clementine”.

Când Cossairt a întâlnit-o în cele din urmă pe Clementine faţă în faţă, a fost clar că biata căţeluşă nu mai cunoscuse niciodată dragostea.

„Clementina era îngrozită de oameni şi nu putea privi pe nimeni în ochi”, îşi aminteşte Cossairt. „Tremura tot timpul, se ascundea în spatele mobilierului şi a stat luni întregi cu faţa la perete”.

Ea a avut chiar curajul să-şi privească părinţii umani în ochi.

„Avea ochii goi şi privirea pierdută”, a adăugat ea. „Căţeluşa nu ne-a privit niciodată şi îşi cobora capul ori de câte ori ne duceam la ea sau stăteam lângă ea”.

După mai multe vizite la medicul veterinar şi luni de tratament pentru infecţii şi alergii, Clementina a început să se simtă mai bine şi a încetat să mai tremure

O poveste cu totul deosebită despre adopția unui animal de companie condamnat la moarte!

Cățel
Cățel