Sari la conținut
Home » Te interesează un job de ”Pet Sitter”?

Te interesează un job de ”Pet Sitter”?

E timpul să cunoști faptul că, pentru prima oară în România … există o comunitate online de ”Pet Sitteri”, la nivel național.”Adaugă anunțul tău și bucură-te de compania animaluțelor cât stăpânii sunt în vacantă. Poți câștiga până la 300 de euro pe lună!” – îî îndeamnă cei de la pet-me.ro, pe iubitorii de animale.Concret, site-ul comunității on-line este o aplicație prin care poți găsi ușor (pe baza unor motoare de căutare predefinite) o persoană dornică să primească la ea și să îngrijească animăluțul tău de companie atunci când tu pleci în vacanță, pe cineva dispus să-l plimbe atunci când tu rămâi la serviciu peste program sau, pur și simplu, să găsești pe cineva dornic să-ți viziteze…pisica!Păreri ale clienților”Sunt foarte, foarte multumită de serviciile dvs! Cățelușa mea, Tequila a fost îmbăiată, răsfățată, alintată, plimbată și am primit poze și detalii pe perioada șederii ei la petsitter, acestea fiind din inițiativa doamnei Viorica! O recomand cu toată căldura și încrederea!! – Andra Andruska”Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite. Poze pe Whatsup zilnice, doamna Viorica fiind foarte grijulie cu el. Chiar dacă am întărziat ăn ziua în care trebuia să-l iau nu a fost nicio problemă. În casa dânsei este foarte curat. O recomand fără nicio reținere!” – Radu”Sunteți peste așteptările noastre de bine! Muțumim!” – Dana DospinaCum funcționează?1% din plățile de pe site merg la asociațiile de adopție animale și către adăposturi pentru animale.Așadar – 1. Plănuiește-ți călătoria! Caută un Pet Sitter în apropierea ta! Filtrează rezultatele după preferințe.

  1. Trimite o cerere pentru rezervare! Pet Sitter-ul va confirma rezervarea în maximum 24 ore. El/ea îți va trimite un mesaj de confirmare pe site, iar notificările le primești pe email!
  1. Plătește factura!
  1. Întălnește-te cu Pet Sitter-ul pentru a face cunoștință și tu și animăluțul tău cu el…

Banii pentru taxa de rezervare sunt returnați 100% dacă, după întâlnirea cu Pet Sitterul observați că nu este ceea ce căutați dvs…