Sari la conținut
Home » Târg de adopții de animale fără stăpân, astăzi în Capitală. Zeci de pisici și căței așteaptă să fie luați acasă

Târg de adopții de animale fără stăpân, astăzi în Capitală. Zeci de pisici și căței așteaptă să fie luați acasă

Târg de adopții de animale fără stăpân este în desfășurare, începând cu ora 11.00 și până la ora 19.00, astăzi, 10.09.2022, în București, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău). La eveniment, 40 de câini și pisici abia așteaptă să-și găsească o nouă familie.

Cățeii provin din adăposturile Municipalității, iar pisicile de la asociația „ All Souls Rescue Center”

Acesul la eveniment se face pe la Piaţa Charles de Gaulle

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a lăsat un mesaj bucureștenilor cu ocazia acestui eveniment și i-a îndemnat pe toți iubitorii de animale să participe.

El a mai precizat că acest târg este organizat de ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, iar în cadul evenimentului participă, în total, 60 de animăluțe care abia așteaptă să-și găsească un cămin.

„Îi invit pe toţi iubitorii de animale să participe sâmbătă, 10 septembrie, în parcul Regele Mihai I al României, la Târgul de Adopţii organizat de ASPA, unde 40 de câini din adăposturile Municipalităţii şi 20 de pisici de la asociaţia All Souls Rescue Center aşteaptă să-şi găsească un cămin”, a scris edilul general pe Facebook, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București, la târgul de adopții din Capitală, participă și voluntarii PROEDUS. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Capitalei, prin intermediul Autorității pentru Supravegherea li Protecția Animalelor (ASPA).

Sponsorii au pregătit cadouri pentru fiecare adopție realizată

Sponsorii recompensează animăluțele care vor pleca spre un nou cămin, dar și pe noile familii prin oferirea unor cadouri necesare unei bune desfășurări a vieții patrupedelor, cum ar fi:

– hrană umedă și uscată;

– jucării;

– castroane;

– recompense;

– ședințe gratuite de cosmetică canină;

– medalioane inteligente cu cod QR;

–  cadouri de la Starbucks România pentru adoptatori, care contau în: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei.

Animalele au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt GRATUITE, precizează pe facebook ASPA București.