1279 Vizualizari

“Taierea mieilor de Paste este un ritual pagan, satanic!” – o inalta fata bisericeasca vrea sa opreasca aceasta traditie

Un macel nejustificat

 

Omorarea mielilor pentru sarbatorirea Pastelui este diferita de taierea porcului, de Craciun. In primul rand, taierea porcului nu este o datina religioasa, ci una din popor. Pe cand cea a mielului este considerat un simbol religios, care reprezinta jertfirea pentru divinitate.

miei

Totodata, fetele bisericesti nu sunt de acord cu luarea vietii unui pui de animal “pentru ca asa vrea Dumnezeu”.

papa

Papa Francisc sustine ca taierea mieilor este un act barbaric, pagan, satanic, care nu are legatura cu Isus Hristos. “Painea si vinul sunt trupul si sangele lui Dumnezeu, iar Invierea trebuie celebrata prin acestea, nu prin luarea de vieti, in masa”, a declarat suveranul pontif.

 

Anual se taie circa 4 milioane de miei pentru aceasta sarbatoare, in ciuda declaratiilor reprezentantilor bisericii care sustin in numar cat mai mare ca taierea acestor animale nu are nicio baza canonica, fiind, cel mult, de origine iudaica.

 

PF DANIEL

PF DANIEL

Chiar daca preotii nostri au spus public ca merita oprita aceasta traditie, fruntea ortodoxiei romanesti, Prea Fericitul Daniel, a evitat de-a lungul anilor sa dea vreo declarative in acest sens.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X