Sari la conținut
Home » Surpriza unor pompieri pe un drum în mijlocul pustietății! Micul patruped aștepta o minune

Surpriza unor pompieri pe un drum în mijlocul pustietății! Micul patruped aștepta o minune

Surpriza unor pompieri pe un drum în mijlocul pustietății! Micul patruped aștepta o minune.

Întâmplarea a avut loc în Colorado!

Un drum pustiu din Colorado a produs o adevărată poveste emoționantă pentru un grup de pompieri. Aflați în misiune, la zece kilometri de cea mai apropiată localitate, pompierii au observat ceva suspect în mijlocul drumului. Inițial, ei au crezut că este un animal sălbatic, care va fugi imediat cum se vor apropia.

„Când ne-am apropiat, a ridicat capul şi s-a uitat la noi. Ne-am zis ‘uimitor, e un câine’”, a spus Eddie Tobin, de la departamentul de pompieri Wildland din Archuleta. „Am fost uimiţi că zăcea acolo, dar totuşi era în viaţă”.

Unul dintre ei s-a apropiat de câinele speriat, care părea să aibă răni interne, în încercarea de a-i câştiga încrederea.

„Îi era foarte frică să fie atins. A trebuit să stăm cu el aproximativ 20 de minute şi să-l hrănim cu bucăţi dintr-un baton de granola pentru a-l putea lua în braţe”, a spus Tobin.

Nu este clar cum a ajuns căţelul acolo, atât de departe de civilizaţie, dar Tobin crede că a fost special abandonat pentru a-şi găsi sfârşitul.

Tobin a luat câinele în braţe şi la întoarcere l-a dus la un medic veterinar din oraş.

„Când veterinarul a întrebat ce nume are, am decis să-i spun Smokey”, povesteşte Tobin.

În urma unor investigaţii s-a descoperit că Smokey avea câteva coaste rupte pe o parte, probabil pentru că a fost lovit cu piciorul de către persoana care îl abandonase.

Familia lui Tobin a decis în curând să-l păstreze pe Smokey pentru totdeauna.

„După o noapte în care a stat la birou, l-am dus acasă şi ne-am îndrăgostit iremediabil de el”, a spus Tobin. „Am decis să-l păstrăm”.

Surpriza unor pompieri pe un drum pustiu

Singura speranţă a câinelui a fost să se aşeze în mijlocul drumului şi să aştepte ca cineva să apară.