De 11821 Vizualizari

Surpriză de proporții după ce în platoul de știri a pătruns un invitat nepoftit! ​Prezentatoarea a fost cucerită pe loc!

Surpriză de proporții după ce în platoul de știri a pătruns un invitat nepoftit! ​Prezentatoarea a fost cucerită pe loc!

Recent, o prezentatoare TV din Rusia a fost întreruptă brusc de un invitat nepoftit. Un câine negru, foarte prietenos, s-a rătăcit prin platoul de știri, iar prezența lui a fost văzută, în direct, de toată lumea.

Anonorata Ilona Linarte, de la Mir24 TV, a încercat să prezinte în continuare programul de știri​, dar în ciuda insistenței invitatului surprinză de a fi el în centrul atenției, a fost forțată să recunoască că aceast moment este o știrile de ultimă oră.

„Am un câine aici. Ce face câinele ăsta în studio? Prefer de fapt pisicile. Da, sunt o iubitoare de pisici”, a spus, în direct, prezentatoarea, potrivit thedodo.com.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X