De 545 Vizualizari

ȘOCANT! Cum a SUPRAVIEȚUIT o pisică după ce a fost ÎMPUȘCATĂ de…30 de ori!

ȘOCANT! O pisica neagra pare sa contrazica celebra credinta conform careia o felina domestica are noua vieti, dovedindu-ne ca o pisica poate supravietui si …30 de vieti.

Dupa ce, potrivit www.independent.co.uk, a fost impuscata de 30 de ori (da – ati citit bine, si nu e nici o greseala de redactare) o felina domestica din Essex, Marea Britanie, s-a recuperat in mod miraculos.

Puss-Puss, in varsta de trei ani, era disparuta de la casa stapanilor sai de mai bine de o saptamana, cand a fost gasita, la un moment dat, tarandu-se, plina de sange.

Dusa de urgenta la veterinar, felina a socat medicii care au analizat radiografiile si au vazut ca aceasta a fost impuscata de 30 de ori cu alice.

Desi a ramas fara un ochi, Puss-Puss s-a recuperat in mod miraculos. „Am fost socati cand am gasit-o macelarita. Avea o alice in labuta, afectandu-i activitatea locomotorie, si una in ochi, acesta cauzandu-i detasarea retinei.

Veterinarii au spus ca doua alice s-au aflat foarte aproape de coloana, asa ca este o minune ca a supravietuit”, a declarat inspectorul Adam Jones, reprezentantul unei asociatii de protectie a animalelor.

Radiografia felinei

Radiografia felinei

Un singur comentariu

  1. cea amai inteligenta specie pe dracu

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X