8739 Vizualizari

SUPERB: Recunostinta unei … lebede!

Lebedele nu sunt cunoscute ca fiind pasari prea afective sau sociabile. Sunt animale teritoriale, care se pot dovedi chiar intimidante in anumite situatii.

De aceea, momentul in care o lebada ranita isi imbratiseaza salvatorul – Richard Wiese, moderatorul emsiunii americane Born to explore, a devenit cunoscut in lumea intreaga.

leb1

In urma cu cativa ani, Wiese vizita Abbotsbury Swannery din Marea Britanie (singurul loc din lume unde turistii se pot plimba prin colonia de cuiburi de lebede), cand a observat ca o lebada s-a ranit, dupa ce a incercat sa treaca printr-un gard. Asa ca a luat-o in brate, incercand sa o examineze, moment in care lebada s-a agatat de gatul lui, in semn de multumire pentru gestul facut.

leb2

leb3

„Cand am luat-o in brate, i-am simtit bataile inimii. Apoi s-a relaxat usor si s-a agatat cu gatul de gatul meu. Este un sentiment minunat cand un animal ti se incredinteaza cu totul”, a povestit Wiese, potrivit Bored Panda.

leb4

2 Comentarii

  1. Teleoaca Anca spune:

    Într-adevăr, înduioşător! Acel om este binecuvântat❤!

  2. Nastase Nicolae spune:

    Un sigur cuvant, este SUPERB !

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X