De 641 Vizualizari

Sunt ONG-urile de vina pentru numarul mare de maidanezi de pe strazile Capitalei?

Sunt ONG-urile de vina pentru numarul mare de maidanezi de pe strazile Capitalei? Vrem parerea voastra! Aveti exemple de abuzuri sau inselaciuni facute de asociatiile pentru ajutorarea animalelor? Aveti laude la adresa lor? Scrieti-le aici sau, daca doriti sa va pastrati anonimatul, asteptam un mesaj privat ori pe adresa contact@animalzoo.ro ! Hai sa aflam cum stau cu adevarat lucrurile! Distribuiti anuntul pentru ca cineva ar putea face lumina in aceste cazuri.

10 Comentarii

 1. Da!!! ONG-urile sunt vinovate 100% in plus si babele si mosi care hranesc caini trebuie pedepsiti aspru amenzi usturatoare.!!!

 2. Da!!! ONG-urile sunt vinovate 100% in plus si babele si mosi care hranesc caini trebuie pedepsiti aspru cu amenzi usturatoare.!!!

 3. Binainteles ca sunt de vina. „Adopta” caini pe hartie si apoi le dau drumul pe strada.

 4. Raspuns categoric DA ! Atat timp cat au stat cu ochii inchis la agresiunile animalelor asupra oamenilor si sau trerezit doar cand animalele au de suferit !!
  Cine iubeste animalele trebuie sa inteleaga ca nu poate transforma un oras intr-o jungla ! NU VOR FI CONDITII DE TRAI NICI PENTRU ANIMALE SI NICI PENTRU OAMENI !
  Azi maine ne vom trezii cu iubitorii de sobolani ..si ? Ne mutam din orase de dragul animalelor ?

 5. Omorati potaile ! spune:

  Omorati potaile fara stapan ! Nicaieri pe unde am umblat in Europa, Paris, Bruxeles, Bruges, Muncehn, Roma, Milano…N-AM VAZUT picior de caine vagabond, ci doar catei de rasa purtati in lesa de stapanii / ele lor…Iubitorilor de caini care vorbesc aiurea, le doresc sa fie muscati si sfartecati zilnic de maidanezi !

 6. Evident, da! in spatele lor exista mult mai multe ineterse finaciare decat dragoste pentru caini. Si mai ales, nu exista dragoste pentru oameni, de obicei sunt acolo oameni extrem de frustrati, doborati de greutatile vietii, care au ajuns sa urasca oamenii si sa se retraga in dragostea pentru caini.

  • De ce nu vorbiti si de milioanele de euro mancati de primarii in ultimii 20 de ani. Daca ar fi sterilizat in masa populatia canina de acum 20 de ani azi am fi fost intr-o situatie civilizata. In ceea ce priveste dragostea de animale care inlocuieste dragostea de oameni nu puteti generaliza. Este mult prea simplist sa faceti o asemenea afirmatie

 7. Da, categoric, da!!!Nu mai condamnati oamenii cu suflet, care nu pot suporta suferinta unor animale chinuite de foame si sete!Daca banii alocati, care nu au fost putin deloc, ar fi fost cheltuiti cum trebuie nu s-ar fi ajuns aici! Prevad ca televiziunile vor avea grija sa avem parte zilnic de imagini dure ale macelului impotriva cainilor!!!

 8. Suzeta Dinica spune:

  Categoric NU!
  bla,bla,bla…
  De ce se numesc caini fara STAPAN?
  Unde e STAPANUL CARE I-A ABANDONAT?
  Raul trebuia taiat de la radacina,de-acum zeci de ani,de cand STAPANII au abandonat cateii…pe unde apucau(buncare,maidane,gari,cantine,etc.)
  Atunci trebuia amendat si arestat stapanul…
  Legea nu se respecta in Romania!
  Nici o lege,nici macar cea a omeniei!
  Prin analogie oare ar trebui sa exterminam si albinele care sunt un pericol public si au facut atatea victime?
  As vrea doar un exemplu concret in care exterminarea a dat rezultatele scontate,fie animale(sobolani,soareci,purici,etc.)oameni,plante,insecte!
  Eu am observat ca se-nmultesc si mai mult cele vizate a fi extirpate!
  Spriritul de conservare al NATURII e mai puternic decat vointa omului!
  Noi oamenii suntem de vina ca nu suntem in stare sa gestionam soarta fiintelor inconjuratoare si dam mereu vina pe altii!
  Mai intai trebuie EDUCAREA,macar cateva notiuni elementare de introducere in psihologia animalelor.
  Bunicii nostri stiau aceste reguli sa nu fii brutal cu-n animal,,Paza buna trece primejdia rea”,sa-l ocolesti,sa nu faci miscari bruste sau vociferari,sa-i oferi o bucata de paine,sa te pui bine cu el…
  Tot e la moda mita acum,de ce sa nu,,mituim”si un caine?

  ,,Fa-ti timp de-o vorba buna si-o coaja pentru caini…”
  (,,Fa-ti TIMP…” din vol.,,Cantarea anilor’)

 9. laura bugov spune:

  Lassie nu vrea sa se intoarca acasa,Lassie vrea sa moara!!!
  ,,Si animalele isi au duhul lor’’.Nu I-si gaseste locul Dumnezeu aici?Ba si-L gaseste foarte bine,pentru ca vorbim de mila si iubire.Mai toata creatia slujeste ,,omului’’,acest imperator al pamintului.
  Ciinele l-a ajutat sa-si cistige hrana vinind,ciinele i-a dat siguranta casei (cu suflete si bunuri ),ciinele l-a ajutat in razboaie (vezi doar cei 11.000 de ciini ramasi in Vietnam),ciinele cauta disparutii (vii sau morti),ciinele lasa mai putin drog poate chiar in buzunarul copilului vostru,asigura pasagerii ca avionul lor nu se va transforma intr-o minge de foc,asigura presedintii de stat ca se pot instala linistiti in limuzinele lor.
  Ba mai mult,este ,,vederea’’ orbului, mingiierea omului singur ,bucuria persoanelor institutionalizate.
  In numele stiintei,tot pentru om (Domnul si stapinul lor), a fost supus unor experimente ce i-au provocat suferinte cumplite .A trecut prin boli de care stim si altele de care nu stim.
  Un biet maidanez al strazilor moscovite,a fost Laika,prima fiinta paminteana care a parasit planeta.
  Nici un prieten nu-ti simte durerea,oricare ar fi ea,asa cum o simte ciinele tau.
  Nimeni nu-ti jeleste trecerea in vesnicie,asa cum o face el.
  Traim printre betoane, dar cei care au avut sansa povestilor bunicilor ce au avut o gospodarie, ,stiu de ciini care au murit odata cu stapinul lor,n-au mai mincat,n-au mai baut,s-au stins si ei.Bunicii mei ,eu,l-am avut pe Hachito al nostru ,iar povestea lui, imi aduce si acum, aceea ,,apa sarata’’printre gene.De lacrimi vorbesc,dar cind inima este gheata,si iarna in noi,nu le mai stim gustul.
  Poate ar trebuii sa primim mai multe primaveri in suflet.Poate ar trebuii sa invatam ,ca iubirea , mila, fara fapte,sunt de multe ori ,mai condamnabile decit absenta lor.A nu sti,a nu simtii, si a nu intreprinde nimic este una,dar a sti si a ramine doar ,,induiosat’’, sau nici macar atit,este vecin cu pacatul lipsei facerii de bine.
  Oare s-a mai propus pe undeva un referendum pentru o atitudine de bun simt?
  Daca ar avea glas,maidanezii si-ar cere singuri eutanasierea.Credeti ca un animal ,percepe diferit, foamea,setea,frigul-caldura excesive,lovitura,haituirea… decit omul?Au din pacate ,receptori pentru toate aceste agresiuni.Nu ati vazut niciodata in ochii lor cum cersesc mingiiere?Chiar nu ati vazut cum se ,,pierd’,se incovoaie ,sub un glas blind,linistitor?
  Nu urmaresc stirile,nu stiu de vreun comentariu,presupun ca vi s-a mai oferit ceva de rumegat, urmarind apoi , isteria in masa.
  Sper doar, sa –si fi pus careva intrebare privind impactul pe care il poate avea asupra copiilor ,acest mod (pe care din pacate il stiu) de mediatizare a uciderii lui Lassie?
  Da ,sunt de accord cu uciderea lui Lassie maidaneza!Oamenii au fost rai cu ea,au uitat cit bine le-a facut (asa cum uita ei mereu),si a devenit si ea rea.
  S-a saturat de viata asta. Nu mai priveste cu speranta mina ce se intinde spre ea.Nu mai este mina care hraneste,este mina care loveste.
  Scapati-o de chinuri pe Lassie,dar faceti-o cu MILA.
  Nu merita sa moara sub lovituri de bite si lopeti.Nimeni,nici o fiinta, ce poate percepe durerea,nu merita sa moara asa.Nu va muri in tinda casei tintind cu privirea tot ce i-a fost drag, cunoscut.Va muri insingerind betoane.
  Nu trebuie sa curga singe,nu trebuie sa fie suferinta.O siringa, un ac,un hipnotic si un electrolit,o vor duce dormind ,asemenea Laikai ,departe,departe de pamint.
  Daca bine imi amintesc ,s-au mai investit niste bani pentru sterilizarea si eutanasierea in mod uman ,a ciinilor nimanui.Daca ar fi fost corect folositi,foarte probabil ,bietul copil ar fi trait.Doamne da-le putere parintilor si bunicilor!!!!!!
  Nu maidanezii au produs cumplita drama.Voi ,cei atit de importanti si pretiosi, voi ce ati dus indiferenta si lacomia la extreme, voi trebuie sa va spalati miinile de singele copilului.Voi trebuie sa dati sama in fata TATALUI.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X