Storm a SALVAT un pui de CĂPRIOARĂ de la înec. Nimeni nu s-ar fi gândit că un câine va salva de la moarte un pui de căprioară. Cu mult eroism, patrupedul, un retriever auriu, nu a ezitat să sară în apa oceanului pentru a salva firavul pui de căprioară.

Eroul acestei povești este Storm, un curajos patruped care nu a stat deoparte atunci când a văzut că o căprioară era cât pe ce să se înece. Încurajat de stăpânul său, Mark Freeley din New York, acesta s-a aruncat în apă şi a înotat până la ea. Storm a prins căprioara şi a adus-o la mal, acolo unde ştia că stăpânul său îl va ajuta să o salveze.

Căprioara speriată a încercat să fugă atunci când a ajuns la mal, însă câinele a urmărit-o atent şi a prins-o. După câteva momente de neatenție, puiul de ciută a ajuns din nou în apa oceanului şi de această dată era nevoie de ajutorul unui om.

Mark Freeley a recuperat vietatea şi au dus-o la un centru pentru salvarea animalelor pentru a se asigura că va primi îngrijirile necesare din partea unor specialiști. Fără ajutorul celor doi, cu siguranţă căpriaora ar fi sfârșit în apa oceanului, potrivit  The Dodo.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da