Storm a SALVAT un pui de CĂPRIOARĂ de la înec. Nimeni nu s-ar fi gândit că un câine va salva de la moarte un pui de căprioară. Cu mult eroism, patrupedul, un retriever auriu, nu a ezitat să sară în apa oceanului pentru a salva firavul pui de căprioară.

Eroul acestei povești este Storm, un curajos patruped care nu a stat deoparte atunci când a văzut că o căprioară era cât pe ce să se înece. Încurajat de stăpânul său, Mark Freeley din New York, acesta s-a aruncat în apă şi a înotat până la ea. Storm a prins căprioara şi a adus-o la mal, acolo unde ştia că stăpânul său îl va ajuta să o salveze.

Căprioara speriată a încercat să fugă atunci când a ajuns la mal, însă câinele a urmărit-o atent şi a prins-o. După câteva momente de neatenție, puiul de ciută a ajuns din nou în apa oceanului şi de această dată era nevoie de ajutorul unui om.

Mark Freeley a recuperat vietatea şi au dus-o la un centru pentru salvarea animalelor pentru a se asigura că va primi îngrijirile necesare din partea unor specialiști. Fără ajutorul celor doi, cu siguranţă căpriaora ar fi sfârșit în apa oceanului, potrivit  The Dodo.