Stinger a fost înţepat de sute de albine. Stăpânul l-a dus de urgenţă la medicul veterinar, dar după ce a primit îngrijirile medicale de urgență a fost abandonat.

Stinger a fost atacat de albine.  Acesta l-a abandonat la clinică şi nu s-a mai întors după el. Din fericire, Carri Shipaila, fondatoarea unei organizaţii pentru protecția animalelor, i-a găsit o casă nouă şi îi va plăti toată medicamentaţia.

Medicii l-au diagnosticat pe patruped cu scabie şi, mai mult, suferă şi de o boală numită Pemphigus. Așadar, Stinger avea nevoie de un tratament special medicamentos foarte costisitor.

Stinger a fost atacat de albine. Stinger e un căţel uimitor

“Stinger e un căţel uimitor. Îi iubeşte pe toţi din jur. Este dulce, amuzant şi plin de viaţă”, a declarat Carri Shipaila pentru Bored Panda.Cu ajutorul lui Carri, drăgălașul animal si-a gasit o familie iubitoare, iar acum este fericit.

Legat de reactii alergice ale cainilor si pisicilor la intepaturile diverselor insecte, citiți mai jos:
 Reactiile alergice sunt la fel de frecvent intalnite la animalele noastre de companie si pot aparea la caini si pisici indiferent de varsta, rasa sau sex. In general, este nevoie de cateva expuneri inainte ca reactia alergica sa se produca, iar severitatea reactiei poate varia de la usoara la grava:
Usoara: Reactiile alergice usoare (slabe) se manifesta prin febra, slabiciune si pierderea apetitului. Probabil, reactiile alergice usoare de asemenea se asociaza cu o reactie imuna de la o vaccinare. Acest tip de reactii se remediaza in general fara tratament.
Moderata: Urticaria este o reactie vasculara moderata a pielii evidentiata prin blande sau pustule si inflamarea rapida si tumefierea buzelor, pleoapelor si a regiunii gatului. Acest tip de reactie alergica este in general foarte pruriginoasa (produce mancarime pronuntata). Urticaria poate progresa spre anafilaxie si este considerata o conditie care poate pune in pericol viata animalutului afectat. Ea este considerata cea mai comuna reactie alergica la caini.