De 3142 Vizualizari

Ştii ce reprezintă fundiţa galbenă pusă la zgarda câinelui? Această informaţie îţi va fi de mare folos!

Uită-te atent când eşti în parc

 

Ştii ce reprezintă fundiţa galbenă pusă la zgarda câinelui? Esti in parc alături de familie, vă relaxaţi, alergaţi, poate staţi şi la un picnic. Poate şi câinele vostru vă însoţeşte. De la distanţă vezi un câine adorabil, iar copiii tăi încep să alerge spre el. În timp ce micuţii se apropie de el şi invers, observi că patrupedul poartă o fundiţă galbenă, evidentă, prinsă de zgardă. Ce gânduri îţi trec prin minte în acel moment?

Hannah-yellow-ribbon-1-225x300

O fundă galbenă reprezintă un semnal de atenţie. Acel câine trebuie tratat cu precauţie, evitat chiar. Câinele nu este foarte prietenos cu copiii, poate suferă de anumite probleme de comportament sau nu reuşeşte să socializeze aşa cum oamenii şi-ar dori (de exemplu, sare pe oameni pentru a-i „îmbrăţişa”). Acest mic accesoriu poate face diferenţa, scăzând astfel numărul incidentelor nefericite şi numărul persoanelor supărate pe câinii prea energici sau poate chiar agresivi.

 

Proiectul „Fundiţa galbenă pentru câini” a fost iniţiat de o organizaţie nonprofit care doreşte să educe oamenii în privinţa abordării unui câine – care se poate dovedi a fi agresiv sau anxios.

 

Motivele pentru care această fundiţă galbenă poate fi utilă sunt numeroase: poate acel câine este cu un nou stăpân, poate se află sub un tratament medical sau suferă de dureri foarte mari. Scopul acestui proiect este de a învăţa copiii cum să se apropie într-un mod corect de câini.

 

Un singur comentariu

  1. Interesant!
    Chiar nu stiam!
    Cred ca ar fi cazul sa fie promovate in mai multe ziare, tv, mass-media, astfel de semne distinctive.
    Chiar si la oameni, unii nu mai stiu ce reprezinta acel baston alb. Nu ajuta si nu dau prioritate.
    Multumesc.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X