De 1725 Vizualizari

Stiati ca George Clooney a apelat la spiritism …. pentru a-si alina dorul de companionul sau?

Este vorba despre un porc, pe care actorul l-a pierdut in 2006!

Stiati ca, actorul american George Clooney si-a revenit cu greu  dupa moartea porcului sau Max, iubitul sau animal de companie, decedat in 2006?

Si, chiar dacă au trecut anii, Clooney nu l-a putut uita, prin urmare el a apelat, la un moment dat, la o ”solutie extremă”: serviciile unui spiritist pentru a intra în contact cu spiritul animalului.

Aproape orb

„Spiritistul mi-a spus ca Max a dus o viata frumoasa alaturi de mine. Spiritul lui este foarte multumit si uneori vine sa ma vada. Nu stiu daca mi-a spus adevarul, dar asa imi place sa cred”, marturise George Clooney, unui prieten.

Renumitul actor american a fost devastat dupa ce Max a murit in casa sa, in timp ce el se afla in turneu de promovare a filmului „Misterele Berlinului/The Good German” (2006). Porcul Max, care suferea de artrita si era aproape orb, a trait alaturi de Clooney timp de 18 ani si, dupa spusele actorului, cei doi au dormit de multe ori in acelasi pat.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X