De 198 Vizualizari

Stiati ca exista un record si pentru….cel mai inalt „pom pentru pisica”?

Cel mai inalt „pom pentru pisica” a fost creat de Joseph si Shelley DelRocco, de la Pet Tree Houses, in West Linn, Oregon, Statele Unite ale Americii, mentioneaza site-ul www.guinnessworldrecords.com.

Constructia, de 5,14 metri inaltime, a fost masurata la 17 octombrie 2014.

Pet Tree Houses, o companie din Sanford, Florida, a realizat, potrivit catingtonpost.com, preluat de Agerpres, la cererea unei familii din West Linn, Oregon, un ansamblu care sa le ajute pe cele patru pisici pe care le detinea sa se deplaseze in siguranta in spatiul destinat acestora.

„Pomul pentru pisica”, denumit si „apartament pentru pisica” sau „sisal”, este o structura de interior, ce se instaleaza in locul in care pisicile se joaca sau se relaxeaza, inlocuind practic pomul real, din curte, pe care felinele isi ascut ghearele si se catara, scrie www.animalutul.ro. Majoritatea structurilor sunt realizate pe verticala, pentru a economisi spatiu, si sunt facute din lemn, PVC, sfoara si bucati de mocheta.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X