De 2722 Vizualizari

ȘTIAȚI CĂ animalul tău de companie trebuie să aibă un loc de culcare potrivit?

ȘTIAȚI CĂ animalul tău de companie trebuie să aibă un loc de culcare potrivit? Ei bine, da. Specialiștii spun că locul de culcare pentru prietenii noștri canini trebuie să fie confortabil pentru fiecare rasă în parte.

Animalul de companie se va simți perfect pe o saltea de copil. Coșurile prea mici nu sunt recomandate pentru câinii de talie mare, deoarece câinii pot adormi și într-o parte, pe spate, cu labele în sus, iar corpul lor poate simți frigul și duritatea podelei.

Pentru prietenii canini mai friguroși, culcușul trebuie neapărat amenajat într-o cameră călduroasă, mai ales pe timpul iernii. Anumite rase cu mult păr preferă să doară în locuri răcoroase, aproape de uși cu geamuri, spre exemplu, sau se lungesc  pe gresie ca să-și regleze temperatura corpului.

Așadar, fiecare proprietar de câine trebuie să păstreze în locuința sa o temperatură potrivită pentru ca ei să se simtă confortabil.

Pe timpul verii, temperatura crește foarte repede, în absența voastră, nu ezitați să trageți obloanele pentru a păstra răcoarea în interior.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X