2235 Vizualizari

Știați că 50% dintre oameni preferă să-şi îmbrăţişeze animalul de companie în locul partenerului de viaţă?

Si tu te simti pe locul doi?... Specialistii au o explicatie

Un studiu realizat în Marea Britanie evidențiază faptul că oamenii când sunt deprimați preferă să își îmbrățișeze animalele decât persoanele apropiate.

My Social Pet a chestionat 1.124 de iubitori de patrupede, dintre care jumătate au spus că preferă să își îmbrățișeze animalele de companie în locul rudelor sau prietenilor, în timp ce o treime dintre aceștia au spus că își petrec circa 30 de zile pe an având grijă de prietenii lor adevărați.

WomanHuggingCat

Din cele mai vechi timpuri și până în prezent, oamenii au ales să își ia un animal de companie, iar cele mai populare alegeri sunt câinii sau pisicile.

Iubitorii de animale sunt de părere că oricât de multe probleme au, loialitatea și dragostea necondiționată a necuvântătoarelor le fac viața mai frumoasă. De asemenea, atunci când stăpânii lor se simt singuri, companionul patruped este capabil să îi fie alături.

În concluzie:  Animalele au fost și vor rămâne cei mai buni prieteni a omului!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X