De 271 Vizualizari

Stiati ca 4 din 10 posesori de animale de companie nu suporta animalele vecinilor?

Cei care-si considera animalele de casa ca facand parte din familie nu prea le simpatizeaza pe cele ale vecinilor. Patru din zece posesori de animale de companie recunosc ca urasc animalele vecinilor, arata un sondaj preluat de Daily Mail.

Caini care latra noaptea, pisici care strica gazonul sau alte animale care sapa in gradini se numara printre cele mai frecvente plangeri. Alte necazuri produse de animalele vecinilor sunt urmele lasate pe caroseria masinii, cainii cu labele pline de noroi sau pisicile hoate care intra in case si fura alimente.

Studiul britanic, desfasurat pe 2.000 de adulti, detinatori de animale de companie, arata ca o treime din cei chestionati sunt deranjati de animalele vecinilor, in timp ce doar unul din zece a avut conflicte cu acestia pe tema animalelor. Una din 20 de persoane s-a mutat din cauza ca nu mai suporta problemele cu animalele din vecini.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X