De 896 Vizualizari

Stăpânii de CÂINI ȘI PISCI nu trebuie să-și mai facă griji! Pot pleca liniștiți în vacanță!

Stăpânii de animale se confruntă în fiecare an cu o problemă majoră, nu au cu cine să-și lase prietenii necuvântători atunci când pleacă în vacanță. De acum nu mai trebuie să-ţi faci griji! S-a deschis primul hotel de lux dedicat celor mai buni prieteni necuvântători.

În satul bihorean Bălaia, la 30 de kilometri de Oradea, Bianca şi Luigi Pinto au deschis primul hotel de lux dedicat patrupedelor. Aici, fiecare animăluţ stă în propria-i cameră, dotată cu toate cele trebuincioase, se joacă într-o curte plină de verdeaţă şi primeşte toată atenţia pe care o merită. Iar preţurile sunt şi ele prietenoase!

De unde l-a venit această idee? Bianca şi Luigi Pinto sunt mari iubitori de animale şi au un cocker spaniel, Happy. De fiecare dată când au fost nevoiţi să plece undeva fără căţel, nu au ştiut unde să-l lase, pentru ca animăluţul să fie bine îngrijit şi să le simtă lipsa cât mai puţin. Aşa şi-au dat seama că este o facilitate care lipseşte în Bihor şi au decis să construiască hotelul căruia i-au dat chiar numele patrupedului, Hotel Happy Dog, pe terenul pe care îl deţin în satul Bălaia, comuna Tileagd.

Hotelul are 8 camere, toate dotate cu câte o canapea din piele, televizor, jucării şi culcuşuri, tocmai pentru ca viitorii oaspeţi să se simtă ca acasă. În fiecare încăpere va fi cazat un singur câine, iar stăpânii vor putea să-l urmărească în timp real, deoarece hotelul este dotat cu un sistem de supraveghere, la care se oferă acces contra cost, potrivit ebihoreanul.ro.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X