De 2007 Vizualizari

“Ssstt!” Acest sunet a devenit un fenomen în intreaga lume!

Secretul lui Cesar Millan

 

După ce a devenit faimos datorită aptitudinilor sale incredibile de a se înţelege chiar şi cu cei mai fioroşi sau încăpăţânaţi câini, Cesar Millan da cărţile pe faţă! Sunetul pe care toata lumea îl asociază cu el, acel “Ssstt!!”, cu care domoleşte câinii, nu este propria lui descoperire, ci a mamei lui.

Mai mult, cu acest sunet femeia l-a şi educat!

“Să vă povestesc când îl folosea mama: O făcea doar când urma să intru într-o încurcătură. Ssstt!!Aşa am învăţat eu că trebuie să respect nişte limite, nişte bariere pe care nu pot să le încalc”, povesteşte Millan.

 

“Mama nu o facea cu agresivitate, ci cu dragoste şi autoritate. Metoda ei m-a inspirat şi să folosesc acest sunet pentru a atenţiona câinii cu care lucrez că există câteva reguli”, mai explică Dog Whisperer.

“În casa noastră, mama este şi a fost liderul haitei. Iar eu n-am fost cel mai cuminte copil. Am avut o energie foarte ridicată şi ea trebuia să mă atenţioneze cu “Ssstt!” de cel puţin 20 de ori pe zi”, a mai mărturist dresorul.

 

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X