Sari la conținut
Home » Speriat și singur, soarta unui patruped deprimat din cauză că și-a pierdut stăpânul!

Speriat și singur, soarta unui patruped deprimat din cauză că și-a pierdut stăpânul!

  • de

Speriat și singur, soarta unui patruped deprimat din cauză că și-a pierdut stăpânul!

Câinele și-a pierdut dorința de a mai trăi!

Când un grup local de salvare a auzit de Tyson, el rezistase de unul singur 5 zile într-un apartament. Proprietarul sau a murit brusc şi Tyson habar n-avea ce se întâmplă.

Un vecin a contactat grupul de salvare şi le-a explicat ce s-a întâmplat. Tyson era evident un câine loial şi prietenos. La sosirea voluntarilor, Tyson a refuzat să-şi părăsească cuşca. Nu au avut de ales decât să-i pună o lesă şi să-l oblige să părăsească apartamentul. A mers alături de noii săi prieteni umani fără nicio tragere de inimă.

Să-şi vadă proprietarul decedat a fost prea mult pentru el. Să spui că devenise deprimat ar fi o gravă subevaluare a stării sale.  Parcă sufletul i s-a rupt în momentul în care stăpânul său a murit. Tyson avea nevoie de o mamă adoptivă foarte înţelegătoare, care să îi abordeze toate problemele şi să încerce să-l ajute să se bucure din nou de viaţă.

După ce Tyson a fost examinat de medicul veterinar, acesta a stabilit că patrupedul era subponderal şi avea probleme psihice.

Deşi a durat mult şi a avut nevoie de multă dragoste şi afecţiune, Tyson a început treptat să-şi revină.

Laura a vrut să se asigure că Tyson nu se va mai ascunde de oameni în vreun colţ îndepărtat, aşa că i-a cumpărat special pentru el un pat generos şi foarte confortabil. La început nu era convins, dar imediat ce Laura s-a întins pe podea lângă el, Tyson a şi dorit să-l testeze.

Speriat și singur