Sari la conținut
Home » Speriat din cauza unui recipient din plastic, un Pitbull este salvat de un grup de tineri!

Speriat din cauza unui recipient din plastic, un Pitbull este salvat de un grup de tineri!

  • de
Pitbull

Speriat din cauza unui recipient din plastic, un Pitbull este salvat de un grup de tineri!

Drama unui Pitbull lăsat să rătăcească singur pe străzile periculoase!

Pentru Ringo, un adorabil cățel din rasa Pitbull, traiul de zi cu zi pe stradă l-a făcut să își dezvolte adevărate abilități de supraviețuire. Însă, în una din zile, o problemă apăsătoare l-a pus în dificultate. Avea nevoie urgentă de ajutorul unor oameni cu suflet mare, iar ei au apărut exact la timp.

Câinele vagabond a fost văzut în repetate rânduri hoinărind haotic pe străzile din nordul oraşului Tulsa, Oklahoma, până când cineva a făcut o poză cu el şi a publicat-o pe pagina de socializare a organizaţiei „Oklahoma Alliance For Animals”.

cățel

El era speriat din cauza unui recipient din plastic ataşat pe cap, care nu dădea semne că ar ieși prea ușor. Din păcate, câinele nu a putut să se hrănească mai multe zile, iar oamenii şi-a dat seama că nu aveau timp de pierdut.

La un moment dat, cel mai probabil, a încercat să mănânce sau să bea ceva din acel recipient, şi astfel capul i-a rămas prins.

Deşi avea nevoie de ajutor de urgenţă, voluntarii au îndemnat cetăţenii să stea departe de el pentru ca salvatorii profesionişti să poată interveni.

El a fost dus la o clinică veterinară şi tratat pentru răni. Era grav deshidratat şi a fost trecut pe perfuzii pentru a-l ajuta să se recupereze, rămânând în grija unuia dintre voluntarii de la adăpost. Însă, după o perioadă de recuperare, el va fi pregătit în curând pentru o familie iubitoare.

Pitbull
Pitbull