Specialiștii spun că acest CÂINE ar putea deveni un CICLIST DESĂVÂRȘIT. Cum ar fi posibil?

Un jurnalist american a testat mai multe tipuri de servicii de analizare a ADN-ului şi a descoperit că majoritatea ofereau rezultate conflictuale. Cel mai straniu lucru este că unul dintre teste nu a putut face deosebirea între ADN-ul unui om şi cel al unui câine.

Conform  Science Alert, Bailey, câinele din rasa Labrador, are o bază genetică bună pentru a juca baschet sau pentru a deveni ciclist pe rute lungi. Specialistul Phis Rogers a realizat testele după ce a cumpărat aleatoriu kit-uri de testare de la mai multe companii ce solicită doar trimiterea unor probe biologice.

Citește și:

Conform rezultatelor, Rober ar putea paria cu încredere că strămoşii săi provin din părţile nordice ale Marii Britanii, vestul Europei sau Scandinavia, în funcţie de kit-ul pe care l-a folosit.

De asemenea, un alt treilea kit a demonstrat că provine din Kuwait, Irlanda, Australia şi Afganistan. Cât despre Bailey, despre el putem şti sporturile la care va excela. Conform unui serviciu ce a costat 29 de dolari, Bailey are o moştenire musculară ce îi poate permite să facă box, să joace baschet sau să devină ciclist de cursă lungă .

Citește și:

În spatele acestui proces se află secvenţierea ADN-ului ce a devenit în prezent atât de ieftină încât şi-o poate permite oricine. Determinarea originilor se bazează pe o cantitate mare de date strânse de la persoane din întreaga lume, iar unele servicii susţin că le deţin.

Deşi în domeniul medical secvenţierea ADN-ului a început să joace un rol important în cercetări, kit-urile de analizare a originilor rămân momentan doar o distracţie.

Setari cookie