De 610 Vizualizari

Spaniolii au scapat de „norocul” de pe strazi! Toalete publice pentru caini!

 

In orasul spaniol El Vendrell a fost instalata prima toaleta publica pentru caini, aceasta incluzand un pisoar si o adapatoare. „Baia publica” pentru catei este conectata la sistemul de canalizare al orasului, iar proprietarii de caini din El Vendrell au scapat, astfel, de grija pungutei si a farasului pentru curatat, de pe strada, fecalele animalului de companie.

Dispozitivul consta dintr-un orificiu, un capac si un lant. Dupa ce cainele isi face nevoile, capacul este coborat si se trage lantul. Apoi, jeturi de apa propulseaza intr-o canalizare mizeria printr-un sistem de conducte subterane.

toaleta2

Alaturi de el, se afla si pisoarul – un grilaj cu orificii mici. Intre cele doua se afla adapatoarea de apa pentru caini. Intregul proiect, care se doreste extins in mai multe orase, nu este finantat din banii publici, ci din taxa de 10 euro, pe care autoritatile locale o percep lunar de la fiecare proprietar de caine.

sursa foto: odditycentral.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X