Sari la conținut
Home » Sotia l-a parasit si a luat totul cu ea, mai putin CAINELE. BARBATULUI i-a venit, atunci,o idee EXTRAORDINARA, care i-a schimbat viata!

Sotia l-a parasit si a luat totul cu ea, mai putin CAINELE. BARBATULUI i-a venit, atunci,o idee EXTRAORDINARA, care i-a schimbat viata!

Rafael Mantesso a fost lasat fara nimic chiar la aniversarea sa de 30 de ani. Sotia l-a parasit si i-a luat totul, inclusiv mobila, fotografiile sau ustensilele de bucatarie din casa. Tot ce i-a lasat a fost cainele lor, un Bull terrier Jimmy Choo, numit dupa faimosul creator de pantofi.jimi1jimi2jimi3jimi4jimi5Se pare insa ca ies si lucruri bune din situatii ce par ca nu mai au nicio solutie, astfel ca Rafael a creat o serie amuzanta de ilustratii al caror principal personaj a fost Jimmy Choo, folosind peretii goi ai casei sale, relateaza mirror.co.uk.jimi6jimi7jimi8jimi9jimi10Indata ce Rafael a inceput sa-si posteze creatiile pe retelele de socializare, oamenii au inceput sa admire arta sa. Nu doar mass-media au fost incantate de seria sa de animatii, ci si Sandra Choi, directorul creativ al creatorului Jimmy Choo. Aceasta i-a propus lui Rafael sa creeze o serie de ilustratii pentru a decora o colectie de acesorii semnata de prestigiosul creator.jimi11jimi12jimi13jimi14jimi15