De 681 Vizualizari

Sorin Oprescu: „Am strans 3.000 de maidanezi pana acum!”

 

Stray+dogs+Kiev+(3) 

Primarul general Sorin Oprescu, după ședința CGMB Primăria Capitalei a declarat:  s-au strâns 3.000 de maidanezi de pe data de 10 septembrie.

„Au fost cam 3.000 de câini adunați, dintre care 900 adoptați de persoane fizice, 1.000 și ceva de Dog Town și așa mai departe, restul sunt în adăposturi, pot fi văzuți”, a declarat joi Oprescu.

La întrebările jurnaliştilor, dacă a primit normele de aplicare a Legii maidanezilor Sorin Oprescu, a contestat spunând:

„Înțeleg că se dezbat în prezența ONG-urilor, cu ONG-urile împreună, în așa fel încât sunt convins că acest proiect, draft, o să aibă parte de o serie întreagă de critici în primul rând juridice, pentru că dacă ne întoarcem iarăși la faza în care ținem ședințe și vorbim despre ce ar trebui să facem pentru cățeii maidanezi, pierdem timpul, iar eu nu doresc să se mai întâmple în orașul acesta ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o lună și 20 de zile.

Sursa AGERPRES 

(Maria Mocanu)

2 Comentarii

  1. ion taranistul spune:

    Ca de obicei minti !Insasi mimica fetei te tardeaza. Ma mir cum bucurestenii , altfel oameni de isprava mai pot crde in minciunile tale.

  2. VA LAUDATI PENTRU BARBARISMELE CARE SE FAC SI PENTRU DECIMAREA SPECIEI ?PROBABIL CA ASTEPTATI SI VOTURI LA VIITOAREA CAMPANIE …EI BINE CRED CA VOR VOTA TOTI CAINII OMORATI DE VOI,PENTRU CA EU SIGUR NU VREAU SA VOTEZ CRIMINALI.NU SUNTETI IN STARE SA FACETI NICI MACAR SA REZOLVATI CIVILIZAT ACEATA PROBLEMA ,TOTUL REZOLVATI CU MASACRU SI CRIMA PT DECIMAREA UNEI SPECII..ATI FACUT ROMANIEI.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X