De 945 Vizualizari

Sore a lansat o petiție on-line: ”Vă rog opriți UCIDEREA CĂȚEILOR din China”

Sore a lansat o petiție on-line: ”Vă rog opriți uciderea cățeilor din China!”

Revolta împotriva festivalul cărnii de câine din China continuă, iar cântăreața Sore a inițiat o petiție on-line pentru a opri acest show unde mii de căței sunt torturați cu ocazia solstițiului de vară.

În viecare an, peste 10.000 de câini și pisici sunt uciși și apoi mâncați în cadrul Festivalului Cărnii din China, care are loc în fiecare an în sudul țării, în ciuda a numeroase campanii și petiții care cer anularea evenimentului considerat de o cruzime fără margini.

Festivalul se desfășuară în această perioadă și marchează solstițiul de vară. Parada este legată de superstiția chinezilor potrivit căreia consumul cărnii de câine permite acumularea de căldură care să țină iarna departe.

Acest spectacol sângeros a fost înființat în 1990, iar de atunci a fost întâmpinat cu indignare atât de statul Chinez, a întregii lumi, dar și de locuitorii orașului Yulin, în ciuda faptului că în China nu există nicio lege pentru protecția animalelor.

Așadar, Sorina Mihalache, cunoscută ca Sore Mihalache alias Sore, și-au exprimat indignarea față de acest  festival pe canalele social media și vrea să oprească odată pentru totdeauna acest masacru.

Va rog opriti uciderea cateilor din China! Votati aici, dureaza 30 de secunde http://www.ryot.org/stop-yulin-dog-meat-festival-photos/935585

Posted by Sore on 20 Iunie 2015

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X