Sari la conținut
Home » Soluția specială găsită de un bărbat pentru a ajuta la adopția unui cățel din adăpost!

Soluția specială găsită de un bărbat pentru a ajuta la adopția unui cățel din adăpost!

  • de

Soluția specială găsită de un bărbat pentru a ajuta la adopția unui cățel din adăpost!

Datorită unui om cu suflet mare, un cățel și-a găsit o casă permanentă!

O cățelușă adorabilă pe nume Queen a stat la adăpostul Great Plains SPCA timp de mai bine de un an, aşteptând ca cineva să o adopte ca animal de companie şi să-i ofere puţină dragoste. Impresionat de situația acestui patruped, un bărbat pe nume Scott Poore a decis să facă un gest cu totul impresionant și să o ajute să își găsească o casă.

Potrivit thedodo.com, bărbatul este fondatorul unei mărci de îmbrăcăminte care susține și protejează câinii și, impresionat de povestea lui Queen, nu a putut rămâne indiferent.

Din acest motiv, omul s-a gândit să facă ceva care să atragă mai mult atenţia oamenilor asupra adorabilei Queen.

El s-a mutat propriu zis la adăpost pentru a-i ține companie. Queen nu a avut o viață ușoară: locuia pe stradă și a fost găsită într-un depozit de deșeuri din Kansas City, Missouri. Salvatorii adăpostului au acceptat imediat propunerea lui Scott şi i-au permis să locuiască în adăpost câteva zile alături de câine.

Când Queen a fost salvată şi dusă la adăpost, toată lumea era convinsă că îşi va găsi o nouă familie în cel mai scurt timp, dar nu s-a întâmplat aşa.

„Mi-au povestit toate modurile prin care au încercat să-i găsească o familie lui Queen, dar niciunul dintre ele nu a funcţionat”, a spus Scott.

A adus un pat pentru câini, un birou, un scaun pliant şi o plantă. Bărbatul a rămas cu Queen timp de opt zile, întorcându-se acasă doar pentru un duş şi pentru a-şi verifica e-mailurile de la serviciu.

Din fericire, toate eforturile lui Scott nu au fost în zadar şi într-o săptămână căţeluşa şi-a găsit pe cineva dispus să o adopte.

„Acum o săptămână, foarte puţini oameni ştiau de existenţa lui Queen, iar acum toţi s-au îndrăgostit de ea. Sunt mândru că am jucat un rol în găsirea căminului său permanent”.